Katalog

Maschinenfabrik Berthold HERMLE AG

Maschinenfabrik Berthold HERMLE AG

  • DIN EN ISO 9001:2015

Maschinenfabrik Berthold HERMLE AG

  • DIN EN ISO 9001:2015

11.07.2023 05:07

Mükemmellik içinde otomasyon - HERMLE EMO 2023'te

Maschinenfabrik Berthold HERMLE AG, 18.09.23 - 23.09.23 tarihleri arasında Salon 12, Stand C30'da 560 m2'lik bir alanda, sloganına sadık kalarak - her şey tek elden - üç tam donanımlı otomasyon çözümü ve bir frezeleme / tornalama işleme merkezini sergileyecek. Tüm makineler HERMLE ürünlerinin teknolojik avantajlarını ilginç işleme operasyonları ile sergiliyor.


HERMLE AG, HIGH-PERFORMANCE-LINE ve PERFORMANCE-LINE işleme merkezleri ile hassas, yüksek kaliteli ve uzun süreli hassas makinelere ihtiyaç duyan çok çeşitli endüstrilerde yıllardır bir referans noktası olmuştur. Kalifiye işçi sıkıntısı ve otomatik sistemlerin kullanılmasına yönelik ekonomik baskı son yıllarda giderek artmaktadır. Örneğin HERMLE AG, erken bir aşamada kendi otomasyon iştiraki olan HERMLE Systemtechnik GmbH'yi kurmuştur. O zamandan bu yana %50'nin üzerine çıkan otomasyon payı ile bu, bugün karşılığını fazlasıyla veren çok ileriye dönük bir karardı. Bu nedenle EMO'da da otomasyon ve dijitalleşme alanlarına odaklanılacaktır. Burada hem geniş bir parça yelpazesi için hem de yüksek kaliteli bileşenlerin güvenilir ve ekonomik üretimi için üç farklı yaklaşım gösterilmektedir.


HERMLE AG, teknolojinin geliştirilmesine bütün bir konu alanı ayırmaktadır. Burada, yeni üretim teknolojileri, frezeleme ve tornalama döngüleri, dijital bileşenler ve özel donanımlar hakkındaki kullanıcı soruları uzmanlar tarafından yanıtlanacaktır.

C 12'ye uyarlanmış RS 05-2 robot sistemi -
10 kg'a kadar iş parçaları için çok çeşitli depolama modüllerinde eşzamanlı yüksek ve ayrı parça depolama.

C 250'ye uyarlanmış RS 1 robot sistemi - 15 kg'a kadar iş parçalarını ve 60 kg'a kadar paletleri esnek bir şekilde kavrayabilir, sıkıştırabilir ve depolayabilir. Çok yüksek proses güvenilirliği ile maksimum esneklik.

C 32'ye uyarlanmış HS esnek taşıma sistemi -
450 kg'a kadar iş parçaları için (1.200 kg'a kadar ağır versiyon), paletleri iki depolama modülünde taşır ve depolar.

C 42'nin frezeleme/tornalama versiyonu sergi listesini tamamlıyor ve iç ve dış dişler için "powerskiving" frezeleme işlemini ve havacılık motor bileşenleri için "köknar ağacı frezeleme" işlemini göstermek için muhteşem bir frezeleme işlemi/döner işleme kullanıyor.

Diğer iki Hermle işleme merkezi, model C 32, ortak şirketlerimiz EMUGE-FRANKEN ve HEXAGON'da bulunabilir.


Elbette, şirket içi sergide üretilen ve Nisan ayındaki Open house'da sansasyon yaratan Bulli/T1 gösteri parçası EMO'da eksik olmamalıdır.

Daha fazla haber

06.09.2023 00:00

Yolculuk HERMLE Bulli
Sonraki Durak EMO 2023