Katalog

Maschinenfabrik Berthold HERMLE AG

Maschinenfabrik Berthold HERMLE AG

  • DIN EN ISO 9001:2015

Maschinenfabrik Berthold HERMLE AG

  • DIN EN ISO 9001:2015

Maschinenfabrik Berthold HERMLE AG hakkında

Orijinal!
Birçok kişi HERMLE'nin dünyanın en iyi makinelerini ürettiğini söyler.

HERMLE tamamen frezeleme ve olağanüstü sonuçlar elde etmekle ilgilidir. Mimarimiz, yapımız, işimiz, yaklaşımımız, geliştirmemiz, mühendisliğimiz, montajımız ve hizmetimizle tam da bunu sağlamaya kararlıyız. Elde ettiğimiz, değiştirdiğimiz veya optimize ettiğimiz her şey, sonuçlarımızı daha iyi, daha hassas ve daha hızlı bir şekilde kullanılabilir hale getiriyor - ne daha fazlası ne de daha azı.

HERMLE AG'nin sloganı olan "en iyi şekilde frezeleme" bunu uygun bir şekilde özetliyor. Ulusal ve uluslararası alanda lider konuma yükselen yüksek performanslı, son derece yenilikçi işleme merkezlerini temsil etmektedir. Yaygın ve iç içe geçmiş bir satış ve servis ağını ve dünya çapında başarıyla kurulmuş 30.000'den fazla makinenin varlığını temsil eder.

Nihayetinde, ürünlerimizi kullanarak hassasiyet ve verimlilik açısından en iyi sonuçları elde eden müşterilerimizin başarısını temsil eder.

Peki "en iyi frezelemeyi" mümkün kılan nedir? Sürekli yeni fikirler ve üretim, süreç danışmanlığı ve sağlam proje yönetiminde meşhur HERMLE hassasiyeti. Tüm bunlardan sorumlu olan yaklaşık 1.400 yüksek motivasyonlu çalışanımızla temeli oluşturuyoruz. Ve bunu geleneksel olarak hassas mekanik ve takım tezgahlarının evi olan bir yerde yapıyoruz. Sonuç olarak, bunlar mümkün olan en iyi ön koşullardır. Bugün çok sayıda kilit sektörün ortağı olarak lider bir konuma sahip olmamızın nedenleri de bunlardır. Büyük karmaşık bileşenlerden yüksek teknoloji alanındaki en küçük bileşenlere kadar. Tıptan otomobil yarışlarına kadar. Biz öncülük ediyoruz!