Katalog

ifm electronic GmbH

ifm electronic GmbH

  • ISO 9001 : 2015
  • ISO 14001:2015
  • EMAS :2020
  • ISO/IEC 27001

ifm electronic GmbH

  • ISO 9001 : 2015
  • ISO 14001:2015
  • EMAS :2020

27.10.2022 03:10

ifm electronic GmbH: 2D görüş sensörü Dualis

Tek bir cihazda nesne algılama ve nesne denetimi

İster kontur algılama ister BLOB analizi olsun, Dualis 2D görüntü sensörü üretim süreci boyunca çok çeşitli hata testi ve denetim uygulamalarını gerçekleştirebilir. Daha yüksek çözünürlük ve birçok aydınlatma fonksiyonu ile karmaşık uygulamaları çözmek bile artık oldukça kolay.

Tipik uygulamalar nelerdir?
Dualis 2D görüntü sensörü, kontur ve blob analizini tek bir cihazda birleştirir.
Hem yüzeylerin hem de konturların her ayrıntısına dikkat eder ve böylece üretim süreci boyunca çok çeşitli kusur testi ve denetim uygulamalarını çözebilir.

Yazılım ve parametrelendirme
Görsel sensörlerin kolay parametrelendirilmesi
dualis, ifm Vision Assistant ile parametrelendirilir ve programlanır. Kullanıcı, bu sezgisel yazılımda parametrelendirme süreci boyunca adım adım yönlendirilir. Hazır sihirbazlar, hem yeni başlayanlar hem de uzmanlar için görüntü uygulamalarını hızlı ve güvenilir bir şekilde çözmeyi ve bunları çok basit bir şekilde uygulamayı kolaylaştırır.
Mantık katmanı olarak adlandırılan katman ile görüntü programlama ve mantıksal bağlantılar gerçekleştirilebilir. Görüntü işleme uzmanları için, çok sayıda ek fonksiyona sahip gelişmiş bir mod dahildir.

Bir sensörün basitliği ile bir görüntü sisteminin gücünü deneyimleyin.

Tek bir cihazda nesne algılama ve denetim
İster kontur algılama ister BLOB analizi olsun, O2D5 sensör ailesi üretim tesisi genelinde çok çeşitli hata testi ve denetim uygulamalarını çözebilir. İnteraktif model ile fonksiyonları keşfedin.

Daha fazla haber

Essen, Aralık 2023 - Alman Tasarım Ödülü bir kez daha ifm'in oldu. Jüri, en son 2021 yılında şirketin üç ürününü prestijli ödülle onurlandırdıktan sonra, 2024 yılında durum izleme aracı moneo RTM için ödülü sunacak. Bu, ifm'nin bir yazılım ürünü için aldığı ilk tasarım ödülüdür.
Ifm electronic'in İstanbul'daki yeni ofisinin açılışı 2022 Eylül'ünde çok sayıda davetli ve çalışanın katılımıyla gerçekleşti.
  • Ultra saf su ve suyun hassas akış ölçümü
  • Paslanmaz &ccedil...