Katalog

Stingl Systems GmbH

Stingl Systems GmbH hakkında

leonhard Stingl, 1979 yılında büyük bir girişimcilik ruhu ve asansör sektöründe onlarca yıllık satış ve inşaat deneyimiyle şirketini kurdu. O zamandan bu yana, dinamik aile şirketi için işler istikrarlı bir şekilde yükseldi.

Bugün, Heilbronn yakınlarındaki Stingl GmbH, Almanya'daki müşterilere hizmet verirken, Stingl Systems GmbH uluslararası sektörde faaliyet göstermektedir. Sabitleme teknolojisi ve şaft ekipmanı özel alanında bir uzman ve asansör yapımında tek elden çözüm olarak bir bileşen tedarikçisi arıyorsanız, Stingl'den kaçınamazsınız. Yurtiçi ve yurtdışındaki çok sayıda ve genellikle uzun süredir devam eden müşterileri arasında asansör şirketleri, inşaat şirketleri, asansör sistemlerinin endüstriyel operatörleri, tesis yönetim şirketleri ve madeni yağ endüstrisi bulunmaktadır. İster lider bir küresel asansör üreticisi ister tek kişilik bir işletme olsun - hepsi kendi ürünlerimizin ve ticari ürünlerimizin yüksek kalitesini takdir ediyor ve maksimum güvenlik vaat eden ve sağlayan olağanüstü teknik bilgimizden yararlanıyor.

Müşterilerimizin gereksinimlerini biliyoruz ve sadece standart ürünler değil, aynı zamanda uzun vadede ikna edici olan özelleştirilmiş, pratik çözümler de sunuyoruz. İhtiyaç analizi ve özel yapımdan tam zamanında yapım hizmetine kadar kişiye özel hizmetlerimiz bizi müşterilerimiz için değerli bir ortak haline getirmektedir. ticari faaliyetlerimizin ötesinde, içinde yaşadığımız dünya için sorumluluk alıyoruz. Geleneksel bir şirket ve VDMA üyesi olarak, refah, ilerleme, iyi işler, çeşitlilik, barış ve yaşamaya değer bir gelecek için "Teşekkürler, serbest ticaret" girişimini destekliyoruz.

Işık ızgaraları (STG-128)

Işık ızgarası çifti, şunlardan oluşur:

  • verici ve alıcı
  • 94 ışın, 17 diyot,
  • boyutlar 2.000 x 38 x 9 mm
  • Işık ızgarası aralığı 20 - 1.841 mm
  • Automask...

LED Kitler (INPLES)

Eski düşük ve standart voltajlı lambaları (örn. G/GU10 & M) verimli yüksek güçlü LED'lerle değiştirerek:

  • Güç tüketimi %90'a varan oranda azaltılmıştır
  • Lamba ömrü sadece ay...

LED paslanmaz çelik gövde (INPLES)

Eksiksiz yerleşik çözümler:
INPLES - paslanmaz çelik gövde
KIT4 - kontrol ünitesi ile komple, maks. 20 W, giriş 230 V, 50/60 Hz, çıkış: 10,5 V, 1,8 A

Eski düşük ve normal voltajl...

LED Tüpler

Avantajlar:

  • T8 ve T5 formatları mevcuttur
  • Düşük güç tüketimi
  • Hizmet ömrü: yaklaşık 30.000 saat
  • Yüksek ışık çıkışı
  • Cıva buharı...

LED Noktalar (Premium Line)

Avantajlar:

  • LED lamba, dengeleyici bir güç kaynağı ünitesi ile birlikte G/GU & M - ışıklarının yerine kolayca değiştirilebilir
  • Farklı ışın açıları mevcu...

Işık kumandaları

Örneğin, makine odası istasyonu, ışık sensörü, ışık kontrolü (darbe rölesi) ve onay ışığı dahil darbeye dayanıklı soket, 10 m besleme kablosu ile veya olmadan.

Diğer kablo uzunlukları mümkü...

Kanal aydınlatma malzemeleri

Size özel çözümler: armatürlerin hızlı kurulumu, kabloların hızlı döşenmesi (kablo kanalları, kelepçeler vb. gerekmez) ve fişe takılmaya hazır.

Detaylı bilgi:

  • <...

Ana şalter

25'ten 100A'e kadar akım taşıma kapasitesi, ön, ayak ve DIN kılavuz ray montajı için uygundur. Kırmızı andle, sarı kontrast yüzey.

2, 3 veya 4 pimli, merkezi kilitleme cıvatalı ve uçtan uca...

Acil kapama şalterleri

örn. EN 81'e uygun muhafaza içinde acil durdurma anahtarı, acil durdurma anahtarı 40 mm, 1 NC, EN 81'e uygun anahtar konum göstergeli, döner veya çekme kilitli. Çeşitli uzunluklarda (örn. 5 m) önceden...

Acil-Kapatma tuþu

örn. mahfaza içinde acil çağrı butonu, acil çağrı yönlendirme için, mantar buton sarı, 40 mm, 1 NO, kafes kelepçe, sembol: Acil çağrı zili. Farklı uzunluklarda (örn. 5 m) önceden monte edilmiş kablo v...

Iþýk sensörleri

Tekli, farklı uzunluklarda besleme kablosu ile veya besleme kablosu olmadan.

Temiz hava beslemesi ve eşzamanlı iyonizasyonun benzersiz ünite kombinasyonu Mikropsuz hava ve yüzeyler Düşük bakım ve minimum güç tüketimi Bakım şirketiniz tarafından basit ve hızlı kurulum