Katalog

Stingl Systems GmbH

01.10.2024 01:05

Asansörler için enerji geri kazanım sistemi

Reklamı yanıtla

ERS 2G - Asansörler için enerji geri kazanım sistemi

Motor fren yaptığında asansörün boşa harcadığı enerjiyi bir sonraki kullanımda geri vermek üzere depolar. Harmonik bozulma olmadan ve her sürücüye basit bir iki telli bağlantı ile ek stand-by tüketimi olmadan %70'e varan enerji tasarrufu.

ERS 2G, ultrakapasitörlerden oluşan bir enerji depolama modülünü entegre edençift yönlü yüksek verimli bir DC/DC dönüştürücüdür. ERS 2G'nin herhangi bir VVVF sürücüsüne çok basit bir şekilde bağlanması, asansörü depolamalı bir rejeneratif asansöre dönüştürmek için yeterlidir.

Ayrıntılı olarak:

- Sistemin, enerji üretildiğinde otomatik olarak süperkapasitörlerde depolaması ve tüketildiğinde geri vermesi için sürücünün DC bağlantısına bağlanması yeterlidir.

- Süperkapasitör modülleri bataryalardan daha iyi güç yoğunluğu ve çevrim kararlılığı sunar. Bu nedenle asansörler gibi hızlı şarj ve deşarj uygulamaları için mümkün olan en iyi çözümdür.

- Ultrakapasitörler bakım gerektirmez.

- Değiştirmeye gerek kalmadan hem yeni hem de mevcut asansörlere kolay entegrasyon.

 

ERS 2G kullanmanın avantajları:

- Asansör tarafından üretilen enerjiyi bir sonraki kullanımda geri vermek veya sürücünün bekleme modunu desteklemek için geri kazanır ve depolar.

- Şebekeye geri besleme yok. Harmonik sorun yok.

- Asansörün verimlilik sınıflandırmasında bir iyileşme sağlar.

- Asansör aslında şebekeden daha az enerji tüketir.

- Yeni veya mevcut herhangi bir sürücüye çok basit iki telli bağlantı.


Reklamı yanıtla

Kategori
Teklifler

Ülke
Almanya