Katalog

Novotechnik Messwertaufnehmer oHG

Novotechnik Messwertaufnehmer oHG

  • ISO 9001:2015
  • IATV 16949
  • DIN EN ISO 50001

Novotechnik Messwertaufnehmer oHG

  • ISO 9001:2015
  • IATV 16949
  • DIN EN ISO 50001

Novotechnik Messwertaufnehmer oHG hakkında

Konumların ve açıların en yüksek hassasiyetle ölçülmesi gereken her yerde, Novotechnik'in sensörleri birinci sınıf bir çözümdür. Ölçüm teknolojisinde yıllar içinde edindiğimiz uzmanlık, 1947'ye kadar uzanan başarı öykümüzün ardındaki sırlardan sadece biridir.

Başarımızın temeli, teknoloji tutkusu ile hassasiyet ve güvenilirlik takıntısı üzerine inşa edilmiştir. Aynı zamanda yeni malzemeler ve üretim yöntemlerine olan hayranlığımızla birlikte akıllı çözümler geliştirmekten duyduğumuz zevktir. Elbette, ölçüm sistemlerimizi optimize etmek için her gün çabalarken, sağlam tavsiye ve birinci sınıf hizmet sunmanın önemine dair sürekli farkındalığımız da var.

Ancak başarımızın gerçek sırrı her zaman her bir müşteri uygulaması için mümkün olan en iyi çözümü tutkuyla takip etmemiz olmuştur. Müşterilerimiz için ilk tercih edilen ortak olmaya devam etmek için gelecekte de bizi bugün olduğumuz başarılı şirket haline getiren güçlü yönlerimize odaklanmaya devam edeceğiz.

Temassız açı sensörleri (RSB-3600)

Temassız NOVOHAL Döner Sensör, tek turlu veya çok turlu versiyon olarak, 36,5 mm tamamen metal gövde içinde. Analog ve dijital arayüzler. Katı veya içi boş millerde ve ağır hizmette farklı versiyonlar...

Açı sensörleri (RSM2800)

Temassız, yedekli NOVOHALL Ağır Hizmet Tipi Döner Sensör. Aşırı çevre koşulları altında mobil ve güvenlikle ilgili uygulamalarda kullanılmak üzere tasarlanmıştır.

Açı sensörleri (RFX)

Temassız, yedekli NOVOHALL Ağır Hizmet Tipi Döner Sensör. Aşırı çevre koşulları altında mobil ve güvenlikle ilgili uygulamalarda kullanılmak üzere tasarlanmıştır.

Encoderler (RFD-4000)

Küçük montaj alanları için temassız, kompakt ve uygun maliyetli NOVOHALL döner sensör. RFA4000 serisi için halef ürün.

Temassız açı sensörleri (RFC4800)

Sağlam NOVOHALL temassız döner sensör. Son derece hassas ve çok cazip fiyatlı. Arayüzler: akım, gerilim, SSI, artımlı, SPI, CANopen, IO-Link, Analog arayüz

Açı sensörleri (RSA-3200)

Temassız, yedekli NOVOHALL Döner Sensör. Mobil ve güvenlikle ilgili uygulamalarda kullanım için, zorlu ortamlarda dayanıklıdır.

Temassız açı sensörleri (RFE)

NOVOHALL temassız döner sensör. Yüksek sıcaklık uygulamaları için uygundur. Geniş analog ve fieldbus arayüz seçenekleri.

Açı sensörleri (P2200)

Yüksek hassasiyetli potansiyometrik düşük torklu döner sensör, senkro gövde 11

Açı sensörleri (P2500)

Yüksek hassasiyetli potansiyometrik döner sensör, senkro gövde 11

Potansiyometre (P4500)

Farklı senkro gövdelerde yüksek hassasiyetli potansiyometrik döner sensör.

Açı sensörleri (P6500)

Yüksek hassasiyetli potansiyometrik döner sensör, senkro gövde 20

Açı sensörleri (IPX7900)

Zorlu çalışma koşullarında kullanım için yüksek hassasiyetli potansiyometrik döner sensör. Son derece sağlam, sızdırmaz ve korozyona dayanıklı.

25.10.2022 00:00

novotechnik'in 75 yılı

Doğrusal ve döner ölçüm için sensörler

Konumların ve açıların en yüksek...