Katalog

SITEMA GmbH & Co. KG

SITEMA GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001
  • KFHL

SITEMA GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001
  • KFHL

SITEMA GmbH & Co. KG hakkında

Biz uzmanız
SITEMA, sadece yuvarlak çubuklar üzerinde sıkıştırma cihazları ve lineer frenlerin geliştirilmesi ve üretimi konusunda uzmanlaşmış dünyadaki tek şirkettir. Bu uzmanlaşmanın bir sonucudur: SITEMA, makine üreticileri için uluslararası düzeyde saygın bir ortaktır. Eksenel hareket halindeki yükleri sabitleme, sıkıştırma ve sabitleme konusunda uzmanız. Bu alanda, özellikle SITEMA Sıkıştırma Kafaları ile uzun yıllardır lider bir marka konumundayız. Geniş ürün portföyümüzün yanı sıra, her türlü zorluğun üstesinden gelmek için benzersiz danışmanlık ve çözüm sağlama uzmanlığı sunuyoruz.

Üstün deneyim
1979 yılında SITEMA, hidrolik asansörlerin yüksek frenleme kuvvetlerinin doğrudan piston kolu üzerindeki sürtünme ile iletilmesini sağlayan ilk sistemi geliştirdi. Bu yeni teknoloji, devam eden geliştirme ve çok çeşitli farklı sıkıştırma kafalarına çeşitlendirme için temel oluşturdu. Bugün, SITEMA birçok farklı uygulama için hidrolik, pnömatik, mekanik ve elektrikle çalışan sıkma kafaları üretmektedir.

Silindir sıkıştırma ünitesi (KFE)

Elektrikli Kilitleme Ünitesi

Elektrikli Kilitleme Ünitesi KFE, yuvarlak çubuklarda kademesiz kilitleme cihazı olarak kullanılır ve eksenel boşluk olmadan her iki yük yönünd...

Sıkıştırma kafaları için özel çözümler

SITEMA'da var olmayan hiçbir şey yoktur!

Çapı 300 milimetreye kadar olan çubuklar için son derece küçükten çok büyüğe kadar sıkıştırma kafaları. İster açık havada, ister sıfırın altındaki s...

Elektropnömatik Modül (EPM)

Elektropnömatik Modül EPM, (elektrikli) güç kaynağı / kontrol ve pnömatik SITEMA bağlama kafası arasında bir arayüz görevi görür.
4 bar'a kadar çalışma basıncına ve 220 cm³'e kadar çalışm...

Mekanik Valf Aktüatörü MVA

Bir zincirin kopmasını pnömatik SITEMA sıkma kafasının tam konforu ile emniyete alın
Bir yükün bir süspansiyon cihazının (örneğin bir zincir) kopmasına karşı emniyete alınması gerektiğinde, bi...

Çubuk bağlantısı STB

Çubuk bağlantısı STB

Çubuk ve makine parçası arasında güvenli bağlantı
SITEMA bağlama kafaları yuvarlak çubuklar üzerindeki yükleri ve kuvvetleri güvenli bir şekilde t...

Otomatik Hava Alma Cihazı

SITEMA Auto Bleeder, SITEMA sıkıştırma kafası ile kullanım için özel olarak tasarlanmıştır. Hidrolik sistemin sürekli olarak havasının alınmasını sağlar.
Hidrolik sıvısı içindeki hava kabarcık...

06.05.2023 00:00

IFPE 2023 Las Vegas, ABD
SITEMA ve AME, ABD'nin Las Vegas kentinde düzenlenen IFPE 2023 fuarına birlikte katıldı. Bizi standımızda ziyaret eden herkese teşekkür ederiz.