Katalog

SITEMA GmbH & Co. KG

SITEMA GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001
  • KFHL

SITEMA GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001
  • KFHL

Listeye geri dön

SITEMA GmbH & Co. KG'nin Silindir sıkıştırma ünitesi (KFE)

Ürün sorgulama  

Elektrikli Kilitleme Ünitesi

Elektrikli Kilitleme Ünitesi KFE, yuvarlak çubuklarda kademesiz kilitleme cihazı olarak kullanılır ve eksenel boşluk olmadan her iki yük yönünde eksenel kuvvetleri tutar. Hidrolik veya pnömatik çözümlerin mümkün olmadığı yerlerde kullanılır.

Tutma kuvveti, SITEMA'nın hidrolik veya pnömatik olarak çalıştırılan Kilitleme Ünitelerinde kullanıldığı gibi kanıtlanmış yayla çalışan sıkıştırma sistemi tarafından oluşturulur. Kontrol voltajının düşmesi veya elektrik beslemesinin kesilmesi durumunda, KFE kilitleme ünitesi otomatik olarak kenetlenir. Bu nedenle, güvenlikle ilgili uygulamalarda kullanım için de uygundur.

Kilitleme Ünitesi KFE'yi çalıştırmak için 24 V besleme gerilimi ve "kelepçele/bırak" giriş komutu için bir kontrol sinyali yeterlidir.
Kilitleme Ünitesi kendi kendini izler ve uygulamanın kontrol sisteminde kullanılabilecek çıkış sinyalleri sağlar. Bu çıkış sinyalleri ünitenin durumu ("kelepçeli" veya "serbest") ve sağlık durumu hakkında bilgi verir.


Ürün danışmanı: Carsten Rother

Ürün sorgulama  

Sıkıştırma düzenekleri alanında daha fazla ürün

Sıkıştırma kafaları için özel çözümler

SITEMA'da var olmayan hiçbir şey yoktur!

Çapı 300 milimetreye kadar olan çubuklar için son derece küçükten çok büyüğe kadar sıkıştırma kafaları. İster açık havada, ister sıfırın altındaki s...