Katalog

PRODEV MÜHENDİSLİK MAK. SAN. TİC. LTD. ŞTİ.

PRODEV MÜHENDİSLİK MAK. SAN. TİC. LTD. ŞTİ.

PRODEV MÜHENDİSLİK MAK. SAN. TİC. LTD. ŞTİ.

PRODEV MÜHENDİSLİK MAK. SAN. TİC. LTD. ŞTİ. hakkında

Projeden kuruluma kadar anahtar teslim mühendislik hizmetleri sunuyoruz.

Kırma, Eleme ve Yıkama Tesisleri, Beton Santralleri, Asfalt Plentleri ve Yapısal Çelik İmalatı sektörlerinde deneyimli genç bir ekibe sahip bir mühendislik firmasıyız.

Kırma Eleme Yıkama Teknolojileri

Kırma ve Eleme Tesisleri için kırıcılar, elekler, besleyiciler, yıkama ekipmanları, bantlı konveyörler gibi standart makineleri kendi markamız altında üretiyoruz.
Kırma prosesleri için çeneli kırıcılar, darbeli kırıcılar, dik milli kırıcılar ve tersiyer kırıcılar üretiyoruz.
Eleme prosesleri için Eğimli Titreşimli Elekler, Yatay Elekler, Grizzly Elekler üretiyoruz.
Yıkama prosesleri için yıkama elekleri, susuzlaştırma elekleri, vidalı yıkayıcılar ve paletli yıkayıcılar üretiyoruz.
Taşıma prosesleri için bantlı konveyörler üretiyoruz.
Depolama prosesleri için bunker ve tanklar üretiyoruz.

Beton Santrali Teknolojileri

Mobil ve sabit yapı olarak tasarlanan ve farklı kapasitelerde üretim yapabilen beton santrallerinin anahtar teslim üretimini gerçekleştiriyoruz.

Agrega Bunkeri, tartım bandı, transfer bandı, bekletme bunkeri, çimento tartım bunkeri, kimyasal katkı tankı, su tartım tankı, mikser gibi hassas tartım yapabilen tüm ekipmanları kendi markamızla üretmekteyiz.

Asfalt Plentleri

Kontinü tip ve Batch tip olarak tasarlanan, farklı kapasitelerde üretim yapan asfalt plentlerinin anahtar teslim üretimini gerçekleştiriyoruz.

Agrage dozaj bunkerleri, Drayer, Elek, Mikser, Elevatör, Bitüm Tankı, Kızgın Yağ Kazanı gibi tüm ekipmanları kendi markamızla üretmekteyiz.

Endüstriyel Çelik Yapı İmalatı

Birçok sanayi sektörü için çelik konstrüksiyon imalatı yapıyoruz. Bu anlamda proje, iş hazırlama, üretim ve montaj hizmetleri sunuyoruz. Özellikle deprem tehdidi olan coğrafi bölgelerde tercih edilen tüm taşıyıcı sistemlerin çelikten imal edildiği çelik konstrüksiyon fabrika binaları, çelik konstrüksiyon hangar, çelik konstrüksiyon spor tesisleri, çelik konstrüksiyon depolar ve çelik konstrüksiyon atölyelerde kullanılan geniş açıklık ve yüksekliklere sahip çelik yapı sistemidir. Çelik Santral Binaları, Çelik Konstrüksiyon Hangarlar, Çelik Üst Yapılar, Boru Geçiş Köprüleri, Çelik Köprüler, Çelik Kafesler, İsteğe Bağlı Çelik Yapılar imalatı yapmaktayız. Sektörel olarak tamamladığımız işlerden bazılarını burada görebilirsiniz.

Betan karma sistemleri (PRODEV HOPPER)

Beton santrallerinin tasarımı nedeniyle, agrega bunkerinin yükleme noktası yerden çok yüksek bir mesafeye sahiptir. Bu nedenle agrega bunkerinin bir veya iki tarafına besleme rampası yapılması gere...

Çelik silolar (PRODEV SILO)

Çimento Silosu, çimento depolamak için kullanılan, yüksek depolama kapasitesine sahip dikey tasarımlı bir silodur. Çimento betonun ana hammaddesi olduğu için beton santrallerinin en önemli unsurlar...

Çimento siloları (PRODEV MOBILE)

İnşaat sektöründe dünya çapında yaşanan gelişme ve büyüme hızı hazır beton üretimine olan ihtiyacı da olumlu yönde artırmıştır. Agrega bunkeri, tartım bunkeri, agrega iletim bandı, mikser, çimento...