Katalog

Westdeutscher Drahtseil-Verkauf Dolezych GmbH & Co. KG

Westdeutscher Drahtseil-Verkauf Dolezych GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 9001:2015

Westdeutscher Drahtseil-Verkauf Dolezych GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 9001:2015

Westdeutscher Drahtseil-Verkauf Dolezych GmbH & Co. KG hakkında

Yaklaşık 85 yıldır Dolezych ismi yetkinlik ve performans anlamına gelmektedir. En yüksek kalite standartlarını karşılayan ürün ve hizmetler, Dolezych'i halat, kaldırma, sapan ve yük sabitleme teknolojisinde en iyi adreslerden biri haline getirmektedir.

En son teknoloji ve sürekli yeni inovasyonlarla şirket, Avrupa'nın en büyük üreticilerinden biri haline gelmiştir. Bugün Dortmund'daki ana şirkette ve yedi yabancı iştirakte 650'den fazla kişi çalışmaktadır:

Dolezych'in 20.000'den fazla üründen oluşan ürün yelpazesi, yüklerin fabrikada, şantiyede, karayolunda, demiryolunda, suda veya havada kaldırılması, taşınması veya emniyete alınması gereken her yerde kullanılmaktadır.bu muazzam çeşitlilik müşteri ihtiyaçlarının bir yansımasıdır.

: Evrensel olarak uygulanabilir yardımcıların yanı sıra günlük yaşamda çok sayıda özel uygulama olduğundan, amaç tüm yelpazeyi ve müşteri odaklı geliştirme çalışmalarını sağlamaktır. Buna ek olarak Dolezych, tüm kaldırma, askı ve yük sabitleme ekipmanları için tavsiye, test, bakım ve onarım içeren kapsamlı bir hizmet paketi, çevrimiçi bir mağaza ve stoktaki ürünler için ülke çapında 24 saat teslimat hizmeti sunmaktadır.

Dayanak halatları

Sapan halatları, uygun kanca ile donatılmış ve yüklerin kaldırılması ve taşınması için kullanılan çelik tel halatlardır ve her şirketin temel ekipmanının bir parçasıdır.

Halatların üret...

Kimyasal lifli halatlar

İster kenevir, poliamid, polipropilen, polyester veya yüksek teknoloji ürünü Dyneema elyafından yapılmış olsunlar, elyaf halatlar çok çeşitli uygulamalar için uygundur.

Düşük ağırlıklar...

Paslanmaz çelik teller

Paslanmaz çelik versiyon genellikle Dolezych tarafından malzeme no. 1.4401 (AISI 316) veya malzeme no. 1.4301 (AISI 304). Diğer paslanmayan kaliteler.

Örneğin 1.4571 (AISI 320) talep üzerin...

Tel halat

Çelik halat, aşağıdaki prensibe göre üretilen yüksek kaliteli bir makine elemanıdır: Bir çekirdek telin etrafına birkaç tel helisel olarak sarılır. Üretim bu iş adımıyla sona ererse, bir gergi hala...

Yük traversleri

Yük kaldırma cihazları için bağlayıcı yönetmelikler BGR 500, DIN EN 13155 ve DIN 15428'dir. Vinç kancalarına asmak için veya kaldırma kirişli vinçlerde yük taşıma ekipmanı olarak DoLast kaldırma ki...

Boru taşımacılığı

Do 730 boru askıları Her türlü borunun kolay ve rahat bir şekilde yüklenmesi ve boşaltılması.

4 m uzunluğa kadar borular için. Zincir kısaltma ile ağırlık merkezi dengelemesi. Kancalar ekst...

Elle çalıştırılan kaldırma ekipmanları

Black-Serisi vinçler "elle çalıştırılan vinçler" (manuel vinçler) grubunda sınıflandırılabilir. Kaldıraçlı vinçler aynı zamanda kaldıraçlı zincirli vinç, cırcırlı vinç veya vinç olarak da adlandırı...

Fıçı devirme tertibatları

DoFlex varil damper ile örneğin 120 litreye kadar plastik varilleri taşıyabilir, devirebilir, döndürebilir veya depolayabilirsiniz.

El kranklı veya sonsuz zincirli olarak mev...

Ahşap gövde maşası

680 yap, kütük maşası

Tomrukların taşınması için geniş kavrama genişliği ve küçük dış boyutlar. Kavrama uçları 2,5 ton yük kapasitesinden itibaren aşınan parça olarak değiştirilebilir.

U-Cıvataları

Kelepçeler esas olarak kaldırma sistemlerinde değiştirilebilir bir bağlantı halkası olarak kullanılır, örneğin askı halatlarını, askı zincirlerini, yuvarlak sapanları veya diğer bağlantı parçaların...

Kablo halatlar

örneğin, özellikle büyük net genişliklere sahip galvanizli özel yüksükler"

Genellikle bağlama kayışları yükleri bağlamak ve sabitlemek için kullanılır. Ancak bazen alışılmadık yollar da bir hedefe götürür
Baş askısı olarak kullanımda

05.07.2023 01:05

#Spotted



Sekiz metre bağlama zinciri sol omzun üzerinden gevşekçe atılıyor, aynı zamanda altı...