Katalog

Westdeutscher Drahtseil-Verkauf Dolezych GmbH & Co. KG

Westdeutscher Drahtseil-Verkauf Dolezych GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 9001:2015

Westdeutscher Drahtseil-Verkauf Dolezych GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 9001:2015

17.08.2023 01:08

Fark yaratan bir bağlama kayışı

Genellikle bağlama kayışları yükleri bağlamak ve sabitlemek için kullanılır. Ancak bazen alışılmadık yollar da bir hedefe götürür

Bakımda yaratıcılık
Müşterilerimizden biri, forkliftlerin bakımı için basit ve etkili bir güvenlik önlemi bulmak amacıylayaratıcılığını konuşturdu. Bu süreçte, koruyucu kaportalarının yukarı kaldırılması gerekiyor. Geçmişte bu durum sorunlara yol açıyordu. Bu çözümde ana rol: bir bağlama kayışı. Şimdiye kadar koruyucu başlık sadece ahşap kirişlerle "destekleniyordu" - kirişler hafif bir temasta bile devrildiği ve başlığı artık tutamadığı için çok hatalı bir yapı. Bunun sonucunda çalışanların ellerinde morarma ve diğer yaralanmalar meydana geliyordu.

Sihirli kelime "esnek"
Bu nedenle müşterinin iş güvenliği departmanının hızlı bir şekilde esnek ve sağlam bir çözüm geliştirmesi gerekiyordu. Güvenlik görevlileri 2.000 daN'lık bağlama kayışlarını aldı, S kancalarını koruyucu kaputa taktı, 35 mm'lik dokumayı bir kez aracın tavanından geçirdi - ve tıpkı yük emniyetinde olduğu gibi mükemmel çemberleme hazırdı. Cırcır, kayış uzunluğuyla esnek bir şekilde oynanabilmesini sağladığından, bu çözüm forkliftlerin farklı boyutlardaki koruyucu kaportalarıyla da kullanılabilir. Farklı türde bir bağlama kayışı, ama çok akıllıca kullanılmış!

Daha fazla haber

Baş askısı olarak kullanımda

05.07.2023 01:05

#Spotted



Sekiz metre bağlama zinciri sol omzun üzerinden gevşekçe atılıyor, aynı zamanda altı...