Katalog

Bronkhorst High-Tech BV

Bronkhorst High-Tech BV

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • ISO/IEC 17025:2017

Bronkhorst High-Tech BV

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • ISO/IEC 17025:2017

Bronkhorst High-Tech BV hakkında

1981'de kurulan Bronkhorst High-Tech B.V., piyasadaki en kapsamlı termal kütlesel akış ölçer ve kontrolör ürün yelpazesini sunmaktadır. Laboratuvar, endüstriyel ve tehlikeli alanlardaki uygulamalar için hem standart hem de ısmarlama cihazların çok sayıda stili sunulabilir.

Bu cihazlar için tam ölçekli ölçüm aralığı, gazlar için 0-0,7 mln/dak ile 0-11000 m3n/sa arasında ve sıvılar için 0-100 mg/sa ile 0-1 kg/sa arasında seçilebilir. Bronkhorst ayrıca minimum 0-100 mbar ve maksimum 0-400 bar aralığında basınç transdüserleri ve kontrolörleri sunar. Bronkhorst'un gazlar ve sıvılar için Coriolis Kütle Akış Ölçerleri/Kontrolörleri 0...5 g/h ile 0...600 kg/h arasında ölçüm kapasitesine sahiptir. En son gelişme, gaz akışı ve basınç ölçümü ve kontrolü için kompakt, çok parametreli, çip sensör tabanlı bir cihaz serisidir.

Bronkhorst Genel Merkezi (yaklaşık 450 çalışan) Hollanda'nın Ruurlo kasabasında bulunmaktadır. Bronkhorst, İngiltere, Fransa, Kuzey Almanya, Hollanda, İsviçre, Japonya, Çin, Tayvan (ROC), Güney Kore, Hindistan, Singapur (APAC ülkeleri için) ve ABD'de satış ve destek için yan kuruluş ofisleriyle gerçek anlamda dünya çapında bir organizasyondur. Buna ek olarak, Avrupa ve dünyanın geri kalanında yerel uzmanlık ve hizmetin sunulduğu geniş bir tamamlayıcı distribütör ve servis istasyonları ağı oluşturduk. Bu ofislerdeki toplam çalışan sayısı şu anda yaklaşık 100'dür.

Bronkhorst High-Tech ayrıca Avrupa'nın geri kalanında ve Avustralya, Yeni Zelanda, Kanada, İsrail, Güney Afrika, Arjantin ve Brezilya gibi ülkelerde daha fazla temsilcilik için kapsamlı bir tamamlayıcı distribütör ve servis istasyonları ağı kurmuştur.

IN-LINE Gas Filter

Kütle Akış Ölçerler/Kontrolörler için Filtreler

  • Cihazlarınızın Arızalar Arası Ortalama Süresini (MTBF) artırmak için
  • 316L sinterlen...

Homojen gaz karışımlarının üretimi için gaz karıştırma odası

  • Akış 300 milyon/dak ile 10.000 milyon/dak arasında değişir
  • Yüzde ila ppm aralığında homojen gaz karışımlarının üretimi için
  • ¼" veya 6 mm bağlantılarla
  • 20...

Mikrodozaj pompaları

Akış ölçerler ile kombinasyon için

İster yüksek viskoziteli sıvıları ister agresif kimyasalları pompalamanız gereksin, pompalar birçok boyut ve tipte mevcuttur. Doğru pompanın seçilmesi uyg...

Akış ölçerler tarafından kontrol edilen pompalar

Pompalar bir akışkan sisteminin temel bileşenleridir. Ölçüm pompaları bir sıvının hacimsel akışını ölçebilir. Sıcaklık, hava sıkışması, geri basınç ve aşınma gibi proses koşulları okumayı etkiler,...

mASS-STREAM™ Gaz Akış Ölçerler ve Kontrol Cihazları
IQ + FLOW® serisinin ortam izolasyonlu sensörlerle genişletilmesi

Birçok pazarda minyatürleştirmeye doğru bir kayma görüyoruz. Örneğin, laboratuvarlarda çalışma al...