Katalog

Bronkhorst High-Tech BV

Bronkhorst High-Tech BV

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • ISO/IEC 17025:2017

Bronkhorst High-Tech BV

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • ISO/IEC 17025:2017

11.07.2024 01:07

FLEXI-FLOW Compact Serisinin Genişletilmesi

Gazlar için Geliştirilmiş Çok Fonksiyonlu Kütle Akış Ölçerler/Kontrolörler

Bronkhorst, beğenilen FLEXI-FLOW Compact serisinin başarısını temel alarak, gaz akışı ölçümü ve kontrolünde benzersiz çok yönlülük ve hassasiyet sunan kapsamlı bir ürün yelpazesi sunar. FLEXI-FLOW Compact, kompaktlık, işlevsellik ve uyarlanabilirlikte yeni bir standart belirleyerek çok çeşitli uygulamaları hassasiyet ve verimlilikle karşılar.

FLEXI-FLOW Compact serisinin en son yinelemesi, 0-5 mln / dak'dan başlayan daha düşük akış aralıkları için özel olarak tasarlanmış cihazlar da dahil olmak üzere bir dizi yenilikçi model ve özellik sunmaktadır. Buna ek olarak, seride artık üstten montajın gerekli olduğu uygulamalar için aşağıya monte edilen cihazlar ve daha yüksek derecede sızdırmazlık sağlamak veya acil durum kapatmasını mümkün kılmak için entegre kapatma valfleriyle donatılmış akış kontrolörleri bulunmaktadır. FLEXI-FLOW Compact serisindeki en önemli geliştirmelerden biri, modern endüstriyel ortamlar için sorunsuz bağlantı ve entegrasyon özellikleri sağlayan EtherNet iletişiminin dahil edilmesidir.

Yeni modeller, orijinal FLEXI-FLOW Compact cihazları gibi, kanıtlanmış by-pass teknolojisi ile birleştirilmiş benzersiz bir çip içi sensörden yararlanır. Bu termal kütlesel akış ölçerler ve kontrolörler, geleneksel cihazlara kıyasla boyutlarında %35'lik bir küçülme sağlayarak olağanüstü performans sunar ve 20 ln/dk'ya kadar akış aralıkları için piyasadaki en küçük cihazlar haline gelir.

Gelişmiş sensör teknolojisi sadece istikrarlı akış kontrolü sağlamakla kalmaz, aynı zamanda 150 ms'den daha kısa çökme süreleriyle hızlı tepki süreleri sağlayarak dinamik proses koşullarında bile hassas kontrolü kolaylaştırır. Entegre sıcaklık ve basınç sensörleri, yerleşik bir gaz veri tabanı ile birlikte, değişen proses parametrelerinde benzersiz doğruluk sağlayarak FLEXI-FLOW Compact cihazlarını çok çeşitli uygulamalara uyarlanabilir hale getirir. Ayrıca cihazlar, entegre sıcaklık ve basınç sensörleri, kolay kurulum için USB-C portu,
gelişmiş erişilebilirlik için isteğe bağlı Bluetooth iletişimi ve renkli LED'ler ve dijital çıkış parametreleri aracılığıyla NAMUR durum göstergesi dahil olmak üzere kapsamlı izleme ve kontrol özellikleri sunar.

İster önceden yapılandırılmış modeller, ister sipariş üzerine üretilen çözümler veya özelleştirilmiş çok kanallı sistemler olsun, FLEXI-FLOW Compact serisi özel uygulama gereksinimlerine uyacak eşsiz bir esneklik sunar. Bronkhorst, yapılandırma, tanılama ve kestirimci bakım için ücretsiz ve sezgisel yazılım araçlarıyla, çeşitli endüstriyel ortamlarda sorunsuz entegrasyon ve optimum performans sağlar.

Bronkhorst'un genişletilmiş FLEXI-FLOW Compact serisi ile kütlesel akış kontrolünde bir sonraki evrimi deneyimleyin - Gaz akışı yönetiminde hassasiyeti, çok yönlülüğü ve verimliliği yeniden tanımlayın.

Daha fazla haber

mASS-STREAM™ Gaz Akış Ölçerler ve Kontrol Cihazları
IQ + FLOW® serisinin ortam izolasyonlu sensörlerle genişletilmesi

Birçok pazarda minyatürleştirmeye doğru bir kayma görüyoruz. Örneğin, laboratuvarlarda çalışma al...