Katalog

Trebbiner Fahrzeug Fabrik GmbH

Trebbiner Fahrzeug Fabrik GmbH

  • ISO 9001:2015

Trebbiner Fahrzeug Fabrik GmbH

  • ISO 9001:2015

Trebbiner Fahrzeug Fabrik GmbH hakkında

Profesyonel kullanım için römorklar

  • Binek araçlar için RÖMORKLAR
  • HAVA FRENLI RÖMORKLAR
  • KAMYON RÖMORKLARI
  • ÖZEL ARAÇLAR

Trebbiner Fahrzeugfabrik GmbH, 25'in üzerinde seride 0,6 ila 7,0 ton toplam ağırlık aralığında 570'den fazla model üretmektedir.

Otomobil, steyşın vagon, inşaat makineleri, uzun malzeme, kablo ve konteyner taşıyıcıları, üç yönlü damperler, platform ve kutu treylerlerin yanı sıra treyler yelpazesinde mobil bariyer panoları ve ön uyarı panolarının yanı sıra yollar ve otoyollar için güzergah bakım treylerleri de bulunmaktadır.

Trebbin'de üretilen treylerler ticari kullanım için tasarlanmıştır. Yüksek gerilimli zorlu günlük yaşamla başa çıkmak zorundadırlar. Bu nedenle treylerlerin şasileri tamamen kaynaklı ve tamamen sıcak daldırma galvanizlidir. Ticaret, ticaret ve sanayi sektörlerinden müşterilerimiz bunu takdir ediyor.

Yerli ve yabancı tedarikçilerimizden özellikle yüksek taleplerde bulunuyoruz. Bu nedenle, genellikle sadece mükemmel süspansiyon davranışına, yüksek kilometre performansına ve bakım gerektirmeyen tekerlek yataklarına ve süspansiyona sahip marka akslar kullanıyoruz.

Trebbiner FahrzeugFabrik GmbH 1997 baharında kuruldu ve üç yönetici ortak tarafından yönetiliyor. Fabrika, uzun yıllara dayanan Trebbiner treyler geleneği üzerine inşa edilebilir. Verimliliği ve gücü, ileri teknoloji ile birleştirilmiş yaratıcılığa dayanmaktadır.

Şirket şu anda Almanya'da 150'den fazla bayiden oluşan bir ağa sahip. Bu bayi ağı, hızlı ve karmaşık olmayan servis ve yedek parça dağıtımı için temel oluşturmaktadır.

Müşterilerimizin memnuniyeti şirket politikamızda en yüksek önceliğe sahiptir. Bu nedenle kendimize yüksek uluslararası kalite standartları belirledik. Trebbiner Fahrzeugfabrik GmbH, çok kapsamlı bir hazırlık ve büyük çabaların ardından Kasım 2000'de DIN EN ISO 9001 sertifikasını aldı.
O zamandan beri şirketimizde kalite yönetimini başarıyla uyguluyoruz.

Sürülebilir Brandalı Römorklar

  • Yüksek yükleyiciler alanında, özel taşıma görevleri için size farklı tasarım çeşitlerinde kayar branda gövdesi sunuyoruz

Döner Askılı Römorklar

Döner tablalı yüksek yükleyici

  • Mükemmel çalışma özellikleri
  • BE sınıfı ehliyet ile sürülebilir
  • Otomatik geri vites ve park freni ile taşma freni
  • Çok çeşi...

Uzun Malzeme Römorkları

V tipi çeki demiri ile tamamen sıcak daldırma galvanizli çerçeve yapısı; yumuşak kauçuk süspansiyonlu ve yüksek kendinden sönümlemeli bakım gerektirmeyen Alman aks ünitesi; otomatik geri vites ve p...

Firefighter trailers

yüksekliği ayarlanabilir çekme tertibatı, sıcak daldırma galvanizli

Özel ulaşım araçları

"Klasik" treylerlere ek olarak, şirketimizin ürün yelpazesinde çok çeşitli uygulamalar için çok sayıda özel araç bulunmaktadır.

Pikap araçlar

Eloksallı ekstrüzyon alüminyum profillerden yapılmış platform kapıları.

Damperler

Çok yönlü inşaat treyleri

  • Düşük yükleme yüksekliği, geniş yerden yüksekliği ve 45 derecelik devrilme açısı sayesinde dökme malzeme ve ekskavatör taşımacılığı için
  • Farklı yü...

Üç Taraflı Damperler

Üç yönlü damper için sıcak daldırma galvanizli ağ ataşmanı, üç taraflı sallanır; ağ genişliği 40 mm. Üç yönlü damperin köşe destekleri ile donanımı gereklidir.

Römork Üst Yapıları

Güçlendirilmiş, alçaltılmış çerçeve, sabit köşe direkleri, kaynaklı ve tamamen sıcak daldırma galvanizli; yükleme alanı yüksekliği yakl. 420 mm; V-çekme çubuğu, sıcak daldırma galvanizli; bilyalı k...

Kaldıraç Üst Yapıları

Hem üç yönlü damperler hem de arka damperler için geniş bir aksesuar yelpazesi sunuyoruz.

Eloksallı ekstrüzyon alüminyum profillerden yapılmış damper bağlantısı, üç taraflı sallanır; al...

Kamyon Brandaları

Kamyonunuz için - ister yeni ister kullanılmış olsun - size özel üstyapı üretiyoruz.

örn. yan duvarlar ve tavan tamamen hareket edebilir ve bu bir anda gerçekleşir

Çekici Üst Yapıları

Yüksekliği ayarlanabilir yükleme ve taşıma alanları 2 araç için