Katalog

Hans Körber GmbH

Hans Körber GmbH

  • AD2000 W0
  • DIN EN ISO 9001:2015
  • PED 2014/68/EU
  • DNV GL

Hans Körber GmbH

  • AD2000 W0
  • DIN EN ISO 9001:2015
  • PED 2014/68/EU

Hans Körber GmbH hakkında

KÖRBER, Alman 'mittelstand'ına ait bir aile şirketinin sağlam temelleri üzerinde uzmanlık becerileri, kalite, müşteriye yakınlık ve güvenilirlik anlamına gelir. Bunlar günlük faaliyetlerimizi yöneten değerlerdir.

Pazardaki uzun süreli varlığımız bize sadece benzersiz ürün bilgimizde değil, aynı zamanda müşteri uygulamaları ve genel olarak pazar hakkındaki bilgimizde de yansıyan uzmanlık yetenekleri kazandırdı.

Ürünlerimizin kalitesi tesadüf değil, ürün bilgimizi çalışanlarımızın yüksek kalifikasyon seviyesi ve süreçlerimizin yüksek teknik standartları ile birleştirmenin sonucudur.

Müşterilerimizin ihtiyaçlarına odaklanıyoruz. Yakınlık ve sürekli diyalog, onların uygulamalarını ve zorluklarını anlamamızı sağlar - ve sorun çözücüler olarak her zaman hazırız.

Bizim için güvenilirlik, ticari faaliyetlerinde güvenilir ve adil olan ortaklarla işbirliği anlamına gelir. KÖRBER, müşterileri, tedarikçileri ve çalışanları ile 100 yılı aşkın süredir bu tür bir işbirliğini teşvik etmektedir.

KÖRBER markasının başarısı, tutarlılık ve sorumluluğun şirket kültürünün odak noktaları olduğu bağımsız bir aile şirketinin girişimci geleneğinden gelmektedir. Bunu ismimizle garanti ediyoruz - hem bugün hem de gelecekte.

Özel çözümler

Bir projenin özel gereksinimleri birçok şekilde olabilir. Pazar bilgimiz, yeteneklerimiz ve deneyimimizle birleştiğinde, bizi projeleriniz için çok yönlü çözümler sunan ideal ortağınız haline getir...

Ters çevirme kapağı

Sorununuzu çözmenize yardımcı olacak her şeyi üretebiliriz - iş standartlarına göre yapılmış branşman dirseğinden, branşman semerleri, flanşlı kenarlar, dirsek tees ve ters çevirme kapağından sofis...

Boru kıvırma

Bir fabrikanın avantajlarını endüstriyel üretimimizle birleştiriyoruz. Müşterilerimiz, büyük serilerle aynı yüksek kalitede özel yapım ürünler alıyor.

Yüzey ve ısıl işlem

İlave ısıl işlemler (normalleştirme veya temperleme gibi) modern, MPA tarafından izlenen tavlama fırınımızda gerçekleştirilir

Isı Uygulamaları

Özel gereksinimlerinize göre yüzey ve ısıl işlemler gibi özel teknikler uygulanabilir.

Ek ısıl işlemler (normalleştirme, temperleme) modern tavlama fırınımızda (MPA malzeme test enstitüs...

Giderek karmaşıklaşan bir dünyada teması kaybetmemek için sürekli değişim gereklidir.

...