Katalog

Hans Körber GmbH

Hans Körber GmbH

  • AD2000 W0
  • DIN EN ISO 9001:2015
  • PED 2014/68/EU
  • DNV GL

Hans Körber GmbH

  • AD2000 W0
  • DIN EN ISO 9001:2015
  • PED 2014/68/EU

30.05.2023 13:05

Yeni marka kimliği: KÖRBER Fittings'e hoş geldiniz

Giderek karmaşıklaşan bir dünyada teması kaybetmemek için sürekli değişim gereklidir.

Şimdi bu değişimi yeni kurumsal iletişimimizle görünür kılıyoruz. KÖRBER'in tüm görünümü Şubat 2023 itibariyle temelden modernize edildi ve geleceğe uygun hale getirildi.



Yenilenen marka adı, optimize edilen yeni logo ve yeni yazı tipi ile marka tasarımı özellikle dijital medya için de optimize edilecek.Dünya değişiyor Dünyamız giderek daha karmaşık bir hal alıyor. Sosyal, siyasi ve ekonomik değişimler hayatımızın ayrılmaz bir parçası. Neredeyse her gün yeni şeylere adapte olmak zorundayız.


Ve eğer zamana ayak uyduramazsak, hızlı bir şekilde bağlantımızı kaybediyoruz...

kÖRBER de sürekli bir değişim içinde. Ürünler ve hizmetler daha da geliştiriliyor, yeni bir şirket yönetimi geleceği şekillendiriyor. Bu tür bir sürekli değişim esastır ve başarılı bir geleceği şekillendirmek için bunu aktif olarak ele alıyoruz.



Şimdi bu değişimi yeni bir kurumsal iletişimle görünür hale getiriyoruz.Yeni görünüm Kesinlikle fark edeceğiniz ilk şey yeni logomuz ve revize edilmiş marka adımız olacaktır. Sonuncusu uyarlandı ve artık ürün kategorisinin adını da içeriyor: Fittings. Bununla profilimizi keskinleştirmek ve ürün portföyümüzün genişliğinin altını çizmek istiyoruz. Kelime işareti 'Barlow' yazı tipinde ayarlanmıştır. Bu, DIN standart yazı tipinden türetilmiştir ve güvenilirlik, hassasiyet ve kalite iddiamızı tipografik bir şekilde iletmektedir. İşaretimiz evrimsel bir şekilde daha da geliştirildi: Aralıklar ve boşluklar optimize edildi ve teknik olarak daha hassas olması için kavisler düzeltildi. Marka iddiasını içeren slogan bundan böyle yazı tipinde yer almaktadır. Bu bizim kişiliğimizi ve ustalık uzmanlığımızı ifade etmektedir.


Aile şirketimizde, üretim, kalite güvencesi veya süreçlerden sorumlu olan kendini işine adamış kişiler görev yapmaktadır...

ancak modernizasyon marka kimliğimizle sınırlı değil. Şirketin 65 yılı aşkın tarihinde çok şey değişti. İşimizin kalitesi için belirlediğimiz yüksek standartlar büyümeye devam etti.



Biraz daha iyi olmak için bu kanıtlanmış konsepte sadık kalıyoruz. "Değerler ancak değişim yoluyla korunabilir" - Richard Löwenthal (1908-91), Alman-İngiliz yayıncı ve siyaset bilimci