Katalog

Arno Arnold GmbH

Arno Arnold GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015

Arno Arnold GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015

Arno Arnold GmbH hakkında

ARNOLD'un şirket tarihi 1864 yılında klasik tango enstrümanı olan bandonyon üreticisi olarak başladı. Arno Arnold, 1949 yılında yeniden kurulmasından bu yana, endüstriyel tesisler için esnek koruyucu ekipmanların önde gelen üreticilerinden biri haline geldi.

Şirket, "Made in Germany" kalitesine büyük özen ve sorumluluk göstererek koruyucu örtü sistemleri geliştirmekte, tasarlamakta ve üretmektedir.

ARNOLD ekibi için, yüksek kaliteli teknik ürünler üretmek ve sektördeki değişikliklere ve uluslararası müşterilerin beklentilerine ayak uydurmak hem bir zorluk hem de bir zorunluluktur. Strapano, Fix&Finish, Catena, Curvelet, Wings, Winglet ve son olarak Elegano gibi, makine ve işleme merkezlerinin yanı sıra otomotiv endüstrisi ve tıp teknolojisindeki çok çeşitli uygulamalar için son derece esnek ve güvenli olan tüm makine koruyucuları gibi birçok patent başvurusu, faydalı model ve sınai mülkiyet hakkı, şirketin yenilikçi gücünün kanıtıdır.

Yenilikçi koruyucu kapaklar esneklik, işlevsellik ve sağlamlığı eşit ölçüde bir araya getiriyor. "Arnold inside" ile makineler ve sistemler, uzun duruş süreleri veya yüksek yedek parça maliyetlerinden kaçınıldığı için tutarlı bir hassasiyetle çalışabilir.

Uzatma Kilidi (QuickStep)

QuickStep bir çekme durdurma işlevi içerir ve koruyucu kapağın çeşitli bölümlerine takılır. QuickStep, patentli arka teleskopik plakalarımız gibi diğer seçenekleri sabitlemek için de kullanılabilir...

Enerji aktarma zincirleri (Catena)

Catena, dikey uygulamalar için hareketli koruyucu kapaklara veya çatı kapaklarına monte edilebilen kendinden destekli, esnek bir kılavuz sistemidir.

ARNO ARNOLD tarafından kablo çekme zi...

Yönlendirme Sistemleri ve Seçenekleri

Kılavuz sistemleri müşterinin spesifikasyonlarına göre tasarlanır. Kılavuz geometrisinin optimum eşleşmesini / konfigürasyonunu tasarlamada size yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız.

Sensörler

Connected Cover için olası sensörler

  • İvme sensörü: örneğin yapılan vuruşları sınıflandırmak ve ölçmek ve böylece aşınma derecesini belirlemek için

Otomasyonda güvenlik gerektiğinde, genellikle makine muhafazaları, yani ek koruyucu cihazlar kull...

ArnoPure, koruyucu işlev, yüksek çalışma düzgünlüğü ve uzun hizmet ömrü arasında bir denge sunar....