Katalog

STUBAI ZMV GmbH

STUBAI ZMV GmbH

  • DIN EN ISO 9001

STUBAI ZMV GmbH

  • DIN EN ISO 9001

STUBAI ZMV GmbH hakkında

Stubai adını duyduğunuzda aklınıza ne geliyor?
Belki de harika sıradağlar, el değmemiş tepeler, kükreyen buzullar ve saf doğa aklınıza geliyordur? Stubai Vadisi sadece turizm ve misafirperverliğiyle tanınmıyor. Bölge aynı zamanda 100 yılı aşkın bir süredir mevcut en iyi çelikten yapılan yüksek kaliteli ürünlerin üretimiyle de ünlüdür. Stubai Tooling Industries yenilik, kalite ve güvenlik anlamına gelmektedir.

Dünyanın dört bir yanındaki müşteriler Tirol'de üretilen yüksek kaliteli aletleri takdir etmektedir. Şirketimizin üyeleri, Avusturya'nın sınırlarının çok ötesine uzanan bir başarı inşa etmek için yakın işbirliği içindedir.

Stubai gelenek anlamına gelir. Stubai Cooperation'ın 24 üyesi tarafından yılda binlerce ton çelik işlenerek hem profesyoneller hem de hobiciler için ahşap ve metal işleme, inşaat, gıda hazırlama ve açık hava rekreasyonu için yüksek kaliteli aletler haline getirilmektedir.

Tırmanma eğitim panosu (KRAXLBOARD ROCK)

Kraxlboard Rock'tan daha fazla uzmanlık ve know-how içeren başka bir tahta yoktur.

3 seviyedeki çeşitli basamaklar, farklı cep derinlikleri, şekilleri ve açıları ile parmaklarınızı eğitm...

Tırmanma eğitim panosu (Kraxlboard Classic)

Bu genişletilebilir ahşap askı tahtası, her seviyeden tırmanıcı için son derece eğlenceli ve zorlu eğitim fırsatları sunar. Usta marangozumuz tarafından masif ahşaptan üretilen klasik Kraxlboard, u...

Magnezyum tozu (MgPRO 350 g)

Polietilen torba içinde çok ince, kuru beyaz magnezyum karbonat. Doğrudan tebeşir çantanızı veya tebeşir topu dolumunuzu doldurmak için.

350g ağırlığındadır

Tebeşir Topları (STAND)

STAND sağlam malzemeden yapılmıştır ve kendi başına dik durur. Yani hem
tırmanma kayışındaki Chalkbag hem de uygun bir Boulderbag. Bel kemeri ve fırça tutucusu ile. İç kısmı polar.

Gen...

Katlanır yürüyüş direkleri (CRIMP)

CRIMP katlanır yürüyüş direkleri. Alüminyumdan yapılmıştır. Uzunluk, klipsli üst segment ile ayarlanır.

Koruyucu kapaklar, yaz ve kar sepetleri ile birlikte gelir.

Ağırlık: 594 g...

Kaya çekiçleri (ROCKY )

Matkap yardımıyla pitonları veya cıvata askılarını çakmak için iyi dengelenmiş bir çekiç. Kauçuk sapı ve asma deliği vardır.

Uzunluk 30 cm
Ağırlık 590 g

Kamp baltaları (PRO CAMP)

Alüminyum saplı profesyonel kalitede kamp baltası ve her tür ahşabı kesen ve hatta daha küçük ağaçları kesmek için kullanılabilen özel ekstra hafif balta. Optimum kullanım ve parmak koruması için b...

Krampon çantaları (GEARBAG VELCRO)

Çok amaçlı çanta STUBAI GEARBAG VELCRO, keskin kenarları sırt çantasına veya içindekilere zarar verebilecek kramponların, buz vidalarının, yedek kazmaların vb. saklanması için yapılmıştır.

Skitouring sırt çantası (THIRTY)

Stubai skitouring sırt çantası sadece 1,2 kg ağırlığında 30L hacme sahiptir. Her türlü kış aktivitesi için en iyi seçim. Tasarım ve işlev açısından arzulanan hiçbir şeyi bırakmaz.

Tırmanma halkaları

Kaya Pitonlarının birçok kullanım alanı vardır, ancak özellikle geri çekilme veya kazalar gibi öngörülemeyen durumlar için kullanışlıdır. STUBAI bu aletleri uzun yıllardır elle dövmektedir. EN 569...

Bolt hangers (PROTECT)

Paslanmaz çelikten yapılmıştır, EN 959 test edilmiştir. Bolt Hanger Standard'a benzer, ancak deliğin yuvarlak flanşı nedeniyle karabinaların zarar görmesini önler.

Ağırlık 40 g

Kramponlar (X-CHANGE PRO)

X-CHANGE
STUBAI X-Change - eksiksiz çok yönlü ürünümüz! İster bir ister iki ön nokta, esnek veya sert bir çubuk, yarışma veya eğlence için hafif veya sağlam bir krampon isteyi...

Naylon darbe başlığı
sert, aşınmaya dayanıklı, ufalanma yok (eksi sıcaklıkt...