Katalog

STUBAI ZMV GmbH

STUBAI ZMV GmbH

  • DIN EN ISO 9001

STUBAI ZMV GmbH

  • DIN EN ISO 9001

STUBAI ZMV GmbH hakkında

Stubai adını duyduğunuzda aklınıza ne geliyor?
Belki de harika sıradağlar, el değmemiş tepeler, kükreyen buzullar ve saf doğa aklınıza geliyordur? Stubai Vadisi sadece turizm ve misafirperverliğiyle tanınmıyor. Bölge aynı zamanda 100 yılı aşkın bir süredir mevcut en iyi çelikten yapılan yüksek kaliteli ürünlerin üretimiyle de ünlüdür. Stubai Tooling Industries yenilik, kalite ve güvenlik anlamına gelmektedir.

Dünyanın dört bir yanındaki müşteriler Tirol'de üretilen yüksek kaliteli aletleri takdir etmektedir. Şirketimizin üyeleri, Avusturya'nın sınırlarının çok ötesine uzanan bir başarı inşa etmek için yakın işbirliği içindedir.

Stubai gelenek anlamına gelir. Stubai Cooperation'ın 24 üyesi tarafından yılda binlerce ton çelik işlenerek hem profesyoneller hem de hobiciler için ahşap ve metal işleme, inşaat, gıda hazırlama ve açık hava rekreasyonu için yüksek kaliteli aletler haline getirilmektedir.

Spor eldivenleri (ETERNAL)

STUBAI ETERNAL TAM PARMAK spor eldivenleri ekstra hafif ve son derece rahattır. Ellerinizin yüksek (ortam) sıcaklıklarda korunmaya ihtiyacı olduğunda ilk tercihinizdir. Elin arkası...

Cihaz tutucuları (SPACE CLIP )

SPACE CLIP depolama sistemi basit olduğu kadar zekice de tasarlanmıştır. İster kayak odanız, ister depo odanız, ister iş yeriniz veya garajınız olsun, her odada hızlı ve kolay bir şekilde alan ve d...

Naylon darbe başlığı
sert, aşınmaya dayanıklı, ufalanma yok (eksi sıcaklıkt...