Katalog

CARL FUHR GmbH & Co. KG

CARL FUHR GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISI 9001:2015
  • EPD nach ISO 14025

CARL FUHR GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISI 9001:2015
  • EPD nach ISO 14025

Listeye geri dön

CARL FUHR GmbH & Co. KG'nin Motor kilitleri (multitronic 881)

Ürün sorgulama  

Tamamen motorize çok noktalı kilitleme sistemi kendi sınıfında.

Modern yaşam aynı zamanda yaşama karşı bir tutumun ifadesidir. Bu nedenle maksimum yaşam konforu, maksimum enerji tasarrufu ve kapsamlı güvenlik yarının evleri için temel gerekliliklerdir. Kapılar buna önemli bir katkı sağlamaktadır. FUHR, tam motorlu Multitronic 881 ile sınıfının en modern güvenlik sistemlerinden birini sunuyor. İster müstakil bir ev, ister bir apartman bloğu, bir muayenehane veya bir kamu binası olsun - multitronic 881 her zaman ilk tercihtir.

Konfor
Açma ve kapama elektronik olarak yapılır - sanki kendiliğinden. Kapı kapanır kapanmaz kilit otomatik olarak, hızlı, güvenli ve kalıcı bir şekilde kilitlenir. Kilit açma işlemi istenildiği gibi modern erişim sistemleri aracılığıyla yapılır. Daha kullanışlı olamazdı.

Güvenlik
Yüksek kaliteli malzemeler, kapsamlı testler ve nihayetinde FUHR adı, dayanıklılık ve güvenilirlik yoluyla sürdürülebilir güvenliği garanti eder. Sistemin en yüksek güvenlik gereksinimlerine uygunluğu ve izleme sistemlerine olası entegrasyonu da bunda rol oynar.

Enerji
Kalıcı çok noktalı kilitleme sistemi kalıcı sızdırmazlık sağlar. Isı evin içinde kalır, klimalı hava dışarı çıkmaz. Değerli enerji kaybolmaz. Bu, konforlu bir yaşam iklimi ve enerji maliyetleri konusunda iyi bir his sağlar.

Erişilebilirlik
multitronic 881 gibi tam motorlu kilitleme çözümleri, çok sayıda avantajla binaların rahatça erişilebilir olmasına önemli ölçüde katkıda bulunur. Engelsiz bir tasarımın belirtildiği veya istendiği yerlerde bile. Örneğin, bir düğmeye dokunarak basit kullanım, 850 mm'lik düşük kol yüksekliği veya elektrikli bir döner kapı tahrikinin bağlanması yoluyla.

Ürün sorgulama