Katalog

Düsterloh Fluidtechnik GmbH

Düsterloh Fluidtechnik GmbH

  • DIN EN ISO 9001

Düsterloh Fluidtechnik GmbH

  • DIN EN ISO 9001

Listeye geri dön

Düsterloh Fluidtechnik GmbH'nin Çok diskli frenler

Ürün sorgulama  

Statik yüklerin güvenli bir şekilde tutulması için hidrolik motorlarımız ve motor-dişli kutusu kombinasyonlarımız ek olarak yaylı çok diskli fren ile donatılabilir. Fren, kontrol hattı bağlantısına basınç uygulandığında açılır. Maksimum tutma torku, kontrol hattının basıncı düşürüldüğünde yay kuvveti ile elde edilir. LBD ve FL fren tipleri arasında bir ayrım yapılmalıdır:

LBD tipi frenler motorla birlikte bir ünite oluşturur. Temel olarak mümkün olan maksimum motor torku için tasarlanmışlardır. Frenlerin bağlantı boyutları ilgili motorlarınkiyle aynıdır, böylece frenler gerektiğinde kolayca sonradan takılabilir. Yüzey işlemeli iç parçalar ve özel bir sızdırmazlık sistemi içerirler, bu nedenle bu frenler HFC gibi alev geciktirici basınçlı sıvılarla da çalıştırılabilir.

Planet dişli ünitesine montaj için standartlaştırılmış montaj parçaları kullanılır. FL tipi frenler temel olarak ilgili dişli ünitesiyle bir ünite oluşturur. Hidrolik motor da standart bağlantılar kullanılarak fren girişine monte edilir. Frenlerin seçimi redüktör boyutuna ve ilgili tutma torkuna bağlıdır.

Ürün sorgulama