Katalog

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

Listeye geri dön

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH'nin Gerilim kontrolörü (KP-Test 5)

Ürün sorgulama  

Elektrik sistemleri üzerinde çalışırken, insanların güvenliğini sağlamak ve mülke zarar gelmesini önlemek en önemli önceliklerdir. Gerilim olmadığından kesinlikle emin olmak çok önemlidir. PFISTERER voltaj dedektörleri maksimum güvenilirlik ve kullanım kolaylığını tek bir cihazda birleştirir. KP-Test 5 ailesi, pratik odaklı güvenlik cihazları geliştirme konusundaki onlarca yıllık deneyimimizin bir sonucudur.

Güvenilir kendi kendine test
KP-Test 5 serisindeki voltaj dedektörleri açıldıklarında otomatik bir kendi kendine test gerçekleştirir. Voltaj dedektörü yalnızca bu test başarılı olduğunda ve cihaz düzgün çalıştığında hazır sinyali verir. Böylece kullanıcı voltaj dedektörünün olması gerektiği gibi çalıştığından kesinlikle emin olabilir. Referans ölçümü gerekli değildir.

Çifte kesinlik
Test sonucunun net bir şekilde gösterilmesi kazaları önlemek için çok önemlidir. Bu nedenle PFISTERER, KP-Test 5'te kanıtlanmış ikili görsel ve akustik sinyal sistemini kullanır. Çalışma gerilimi yoksa, dedektör sinyal sesi olmadan yeşil sürekli bir ışık gösterir. Ancak "çalışma voltajı varsa", altı kırmızı LED yanıp söner ve bir sinyal sesi duyulur.

Her görev için donatılmıştır
İster kapalı alanlarda ister açık havada, güneş ışığında veya yağmurda, karda veya donda - KP-Test 5 tüm çevre koşullarında güvenilir sonuçlar verir. Ekstra güçlü LED'ler, parlak ışıklara karşı veya güçlü güneş ışığında bile net bir şekilde görülebilir bir sinyal sağlar. Akustik sinyal, ses seviyesi ve frekans aralığı sayesinde gürültülü veya rüzgarlı ortamlarda bile net bir şekilde duyulabilir.

Her zaman doğru cihaz her uygulama
KP-Test 5 ailesi her zaman doğru voltaj dedektörünü sunar. Havai elektrik hatlarında, şalt cihazlarında, trafo merkezlerinde veya demiryolu sistemlerinde kullanım için orta veya yüksek gerilim, alternatif veya doğru akım. Tüm cihazlar müşterilerimizin gereksinimlerine göre ayrı ayrı uyarlanır. PFISTERER, 1 ila 420 kV AC arasındaki tüm gerilim seviyeleri için çözümler sunar.

Faydaları
  • Güvenilir kendi kendine test
  • Referans ölçümü gerekmez
  • Açık sinyalizasyon
  • Görsel ve akustik sinyal
  • Her türlü hava koşulunda kullanın
  • EN 61243-1'e göre test edilmiştir
  • Çok dilli cihaz etiketlemesi


Ürün sorgulama  

Gerilim kontrolörü alanında daha fazla ürün

Demiryolu ve EVU uygulamaları için mesafe gerilim test cihazı (KP-Test 5D dual )

Onarım ve bakım çalışmaları yapılmadan önce beş güvenlik kuralı uygulanmalıdır. Bunlardan biri "voltaj olmadığından emin olmak için kontrol edin" dir. Bunun için gerilim durumunu açık ve güvenilir bir...