Katalog

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

Listeye geri dön

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH'nin Demiryolu ve EVU uygulamaları için mesafe gerilim test cihazı (KP-Test 5D dual )

Ürün sorgulama  

Onarım ve bakım çalışmaları yapılmadan önce beş güvenlik kuralı uygulanmalıdır. Bunlardan biri "voltaj olmadığından emin olmak için kontrol edin" dir. Bunun için gerilim durumunu açık ve güvenilir bir şekilde gösteren bir ekipman gerekir. PFISTERER'in KP-Test 5 serisi dünya çapında en yüksek güvenlik standartlarını karşılar ve her uygulama için doğru çözümü sunar. Artık temassız bir seçenek de var, yeni KP-Test 5D dual.

KP-Test 5D dual voltaj dedektörü alan probu prensibine göre çalışır. Alan probu, voltaj dedektörünü çevreleyen elektrik alanını algılar. Bir değerlendirme ünitesi alan gücünü izler. Tanımlanmış bir eşiği aşarsa, voltaj dedektörü "çalışma voltajı mevcut" gösterir. Değere ulaşılmazsa, cihaz voltaj olmadığını bildirir.

Işık ve Ses ile Güvenlik
KP-Test 5 ailesinin tüm üyeleri gibi, KP-Test5D dual de açıldığında güvenilir bir otomatik test gerçekleştirir. Test sonucu, görsel ve akustik bir sinyalden oluşan kanıtlanmış dua sistemi aracılığıyla gösterilir. Buna ek olarak, orantılı bir akustik uyarı sinyali, KP-Test 5D dual'in gerçek tepki eşiğine ulaşılmadan önce erken bir aşamada canlı bir iletkene yaklaştığını açıkça ortaya koyar. Bir araç geri vites sensörü gibi azalan aralıklarla ses çıkararak çalışır.

Her yerde, her havada
Yağmurda, siste veya -25 °C ile +70 °C arasındaki sıcaklıklarda, KP-Test 5D dual her koşulda güvenilir ve emniyetli bir şekilde voltajı algılar. Ekstra güçlü LED'ler, parlak ışıklara karşı veya güçlü güneş ışığında bile net bir şekilde görülebilir bir sinyal sağlar. Entegre akustik sinyal, rüzgarlı havai elektrik hattı kuleleri gibi gürültülü ortam koşullarında bile net bir şekilde duyulabilir.

Kolay kullanım
Bir metreden daha kısa toplam uzunluğu ve 1.080 gram ağırlığı ile KP-Test 5D dual, ister bir kulede kullanılırken ister omuz askılı ergonomik çantada taşınırken olsun, her durumda kolayca kullanılabilir. Bu nedenle voltaj dedektörü günlük kullanımda ek güvenlik sunar.

İki test aralığı
KP-Test 5D dual, özel uygulamalar için olağanüstü esnekliğe sahiptir. Farklı gerilimleri ve frekansları test etmek için iki anahtarlama seviyesine sahiptir. Aynı zamanda, demiryolu ve iletim ağı senaryolarında kullanım için farklı cihaz türleri vardır. Böylece 16,7 Hz'de 110 kV veya 110 kV 50 Hz'den 420 kV 50 Hz'e kadar olan gerilimler net bir şekilde tespit edilebilir.

Faydaları
  • Güvenilir kendi kendine test
  • Net sinyalizasyon
  • Görsel ve akustik sinyal
  • Orantılı akustik uyarı sinyali
  • Hafif ve kompakt
  • Her türlü hava koşulunda kullanın
  • DIN VDE V 0682-417'ye göre test edilmiştir
  • Ürün bağlantıları ca

Ürün sorgulama  

Gerilim kontrolörü alanında daha fazla ürün

Gerilim kontrolörü (KP-Test 5)

Elektrik sistemleri üzerinde çalışırken, insanların güvenliğini sağlamak ve mülke zarar gelmesini önlemek en önemli önceliklerdir. Gerilim olmadığından kesinlikle emin olmak çok önemlidir. PFISTERER v...