Katalog

FLUX-GERÄTE GmbH

  • ISO 9001:2015

Listeye geri dön

FLUX-GERÄTE GmbH'nin Fıçı pompaları (type 400)

Ürün sorgulama  

Varil ve konteyner pompa serisi 400

Düşük viskoziteli sıvıları çeşitli kaplardan dışarı pompalamak için

FLUX tambur ve konteyner pompaları her zaman motor ve pompadan oluşan bir "çift perde "dir. Her iki bileşen de oldukça esnek bir şekilde değişebilir. Örneğin farklı pompalar aynı motorla çalıştırılabilir. Özellikle agresif ve yüksek derecede yanıcı olanlar dahil olmak üzere çeşitli düşük viskoziteli sıvıların güvenilir şekilde pompalanması için idealdir. Düşük ağırlıkları sayesinde pompalar konteynerden konteynere kolayca taşınabilir. Motor ve pompanın kolay kullanımı, değişim sürelerini kısa tutar.

Pompa F 424 / FP 424
Orta alanda contasız

Keçesiz pompa F/FP 424, çeşitli düşük viskoziteli ve aynı zamanda agresif ortamların aktarılması için idealdir. Hızlı akan ve yapışmayan, kristalleşmeyen veya aşındırıcı olmayan maddeler için uygundur. Bu pompa ile varilleri, IBC'leri ve ayrıca havuzları boşaltabilirsiniz. Sadece FLUX'ta bulunan ayırt edici özellik: İç borudaki spiral şekilli kılavuz yataklı özel yapı, pompada istenmeyen birikintileri önler ve hizmet ömrünü önemli ölçüde artırır. Pompa paslanmaz çelik, polipropilen veya poliviniliden florür olarak mevcuttur. Paslanmaz çelik F/FP 424, tehlikeli alanlarda da kullanılabilir.

Pompa F 425 / FP 425
%99,98 varil boşaltma için

F/FP 425 ile 200 litrelik bir bidonda 0,05 litreden daha az, yani maksimum %0,02 kalıntı miktarı kalır. Pompa, pompayı konteynerden çıkarmadan önce kolayca kapatılabilen entegre bir geri akış valfine sahiptir. Böylece pompa içindeki maddenin geri akışı önlenir. Bu, özellikle pahalı ortamların optimum kullanımını mümkün kılar ve sorunlu ortamlarla çalışırken ek temizlik ve bertaraf maliyetlerinden tasarruf sağlar. Pompa paslanmaz çelik, polipropilen ve hastelloy C olarak mevcuttur. Paslanmaz çelik ve hastelloy C olarak F/FP 425 pompası tehlikeli alanlarda da kullanılabilir.

Pompa F 427 / FP 427
Tamamen parçalara ayrılabilir

F/FP 427 pompası hijyenik uygulamalar için idealdir ve varillerden, IBC'lerden ve diğer kaplardan ortam taşımak için uygundur. Temizlik / sterilizasyon için kolay ve hızlı bir şekilde sökülebilir ve tek tek parçalara tamamen ayrılabilir. Pompada minimum ölü nokta vardır. Tahrik mili, iç ve dış boru paslanmaz çelikten (316 Ti resp. 1.4581) yapılmıştır. Pompanın FOOD ve 3A sertifikalı versiyonları da mevcuttur ve uluslararası güvenlik standartlarına uygundur.


Pompa F 430 / FP 430
Mekanik salmastralı

Üniversal F/FP 430 pompa çeşitli ortamlar için kullanılabilir ve varillerden, IBC'lerden veya tanklardan taşıma için uygundur. Mekanik salmastralı yapısı sayesinde pompa kolay ve hızlı bir şekilde iki ana bileşenine ayrılabilir. Bu da iyi bir temizlenebilirlik sağlar. Sadece FLUX'ta bulunan ayırt edici özellik: İç boru, plastik modellerde (PP ve PVDF) metal bir çekirdek ile güçlendirilmiştir. Bu her zaman mekanik salmastranın tam olarak çalışmasını sağlar. Bu şekilde, tüm çalışma sıcaklığı aralığı boyunca sızıntı ve gereksiz aşınma önlenir. Ayrıca, en yüksek stabiliteyi sağlar ve 3 000 mm'ye kadar daldırma uzunluklarını mümkün kılar. Paslanmaz çelik ve Hastelloy C versiyonları ex-korumalıdır. Paslanmaz çelik versiyonu ayrıca GIDA sertifikalı versiyon olarak da mevcuttur.

Pompa F 430 TR
Kuru kurulum / yatay kullanım için

Yatay pompa F 430 TR, IBC'lerden, tanklardan ve düşük seviye çıkışlı diğer kaplardan ortam taşımak için idealdir. Örneğin bir tanka üstten erişilemiyorsa veya mekansal koşullar dikey bir pompanın kullanılmasına izin vermiyorsa. Temizlik için pompa iki ana bileşeninden kolayca ve hızlı bir şekilde ayrılabilir. Pompa paslanmaz çelik veya polipropilen olarak mevcuttur. Paslanmaz çelik versiyonu tehlikeli alanlarda da kullanılabilir.

Ürün sorgulama  

Fıçı pompaları alanında daha fazla ürün

Eksantrik vidalı pompa seti f. endüstri, 30.000 mPas'a kadar (VISCOPOWER F 570)

Endüstriyel uygulamalar için VISCOPOWER F 570 progresif boşluklu pompa ve planet dişli içeren önceden monte edilmiş progresif boşluklu pompa kiti, 200 litrelik varillerden ve IBC'lerden 30.000 mPas...

Gıda ve İlaç için 25.000 mPas'a kadar pompa kitleri (VISCOPOWER F 570)

200-l varil ve IBC'lerden 25.000 mPas'a kadar ince ila orta viskoz ortamları pompalamak için VISCOPOWER F 570 progresif boşluklu pompa ve gıda ve ilaç için planet dişli içeren önceden monte edilmiş pr...

Fıçı pompaları

Varil ve konteyner pompaları
Çeşitli kaplardaki düşük viskoziteli sıvıları pompalamak için

FLUX varil ve konteyner pompaları, çeşitli düşük viskozitel...

Fıçı pompaları (JUNIORFLUX / COMBIFLUX)

Daha küçük miktarlar için
Tambur pompaları JUNIORFLUX/COMBIFLUX

JUNIORFLUX ve COMBIFLUX küçük bidon pompaları, teneke kutular gibi kaplardan 200 litre...

Fıçı pompaları

99,98 varil boşaltma için önceden monte edilmiş pompa kiti. Entegre geri akış durdurucu sayesinde 200 l varilde 0,05 l'den daha az artık miktar mümkündür. İnce maddelerin 200 litrelik varillerden (...