Katalog

FLUKE Process Instruments GmbH

FLUKE Process Instruments GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DAkkS-Akkreditierung
  • WEEE (2002/96/EG)
  • RoHS

FLUKE Process Instruments GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DAkkS-Akkreditierung
  • WEEE (2002/96/EG)

Listeye geri dön

FLUKE Process Instruments GmbH'nin Sıcaklık ölçümü (Marathon MR)

Ürün sorgulama  

Datapaq AutoPaq Termal Profilleme Sistemi
Datapaq AutoPaq, otomotiv montaj pazarında kullanılan boya, yapıştırıcı ve dolgu macunu kürleme işlemlerinin sıcaklık takibi için özelleştirilmiş bir termal profilleme sistemidir.

Tek bir sistemde 20 kanala kadar ölçüm sunan AutoPaq, yeni kurulumların ayrıntılı kür doğrulamasını yapmak veya yeni modeller için mevcut hatları optimize etmek için mükemmel bir araçtır. Gerçek zamanlı RF özelliği ile sistem, standart QA prosedürlerinin bir parçası olarak boya işlemlerinin rutin canlı izlenmesi için de tercih edilebilir.

Datapaq CoilPaq Termal Profilleme Sistemi
Datapaq CoilPaq, yüzey kaplama hatlarında, bobin şeridinin fırından beslenirken genişliği boyunca çeşitli noktalardaki sıcaklık profilini izlemek için kullanılır. CoilPaq'ın tasarımı, bu cihazı hattı durdurmadan hareketli bobinin üzerine yerleştirmenize olanak tanır. Hassas sıcaklık okumaları, termokupllar fırına girdiğinde hemen başlar ve optimum çözünürlük için yüksek hızda alınır.

Datapaq MonoPaq2 Termal Profilleme Sistemi
Datapaq MonoPaq2, Monoblok fırınlarda alüminyum şişelerin, aerosollerin ve katlanabilir tüplerin kaplama kürleme sürecini izlemek için özel olarak tasarlanmış özelleştirilmiş bir fırın profilleme sistemidir. Bu sistem benzersiz, daha küçük mikro Q18 veri kaydediciye dayanmaktadır ve şimdi hem Monoblok OBO pin hatlarının hem de IBO sepet hatlarının izlenmesine izin vermektedir.

MonoPaq2, orijinal Datapaq MonoPaq'tan geliştirilmiştir, ancak küçültülmüş boyutu ve geliştirilmiş montaj mekanizması ile OBO Pin hatlarına ve IBO sepet hatlarına montajı daha kolay ve hızlıdır.

DatapaqStenterPaq Termal Profilleme Sistemi
Datapaq StenterPaq, kumaşınızın sıcaklık profilini ram/tenter fırınlarından geçerken izlemenizi sağlar. En son veri kaydedici teknolojisini termal koruma ve analitik yazılım ile birleştirerek prosesinizin belirlenen toleranslar dahilinde kalmasını sağlar. StenterPaq, sadece termokupl uçları kumaşa temas edecek şekilde kumaş veya germe kancaları tarafından desteklenecek şekilde tasarlanmıştır. Düz kumaştan ağır, derin havlı halıya kadar geniş bir malzeme yelpazesinde kullanılabilir.

Datapaq RotoPaq Termal Profilleme Sistemleri
Datapaq RotoPaq sistemleri, özellikle evsel ve ticari plastik ürün imalatında rotomolding uygulamalarında kullanılmak üzere tasarlanmıştır. Canlı proses sıcaklığı verilerini izlemek için rotomolding prosesinin ısıtma ve soğutma döngüleri boyunca kullanılabilirler.

Datapaq WicketPaq Termal Profilleme Sistemi
Datapaq WicketPaq, wicket fırınında üç parçalı teneke kutu üretiminde metal levha ve ortam sıcaklıklarının izlenmesi için özel olarak tasarlanmış özelleştirilmiş bir termal profilleme sistemidir. WicketPaq Sistemi tarafından toplanan veriler, wicket fırını içindeki baskı mürekkebi veya cila kür sıcaklıklarını doğrulamanıza olanak tanır.

Datapaq Fiziksel Buhar Biriktirme Termal Profilleme Sistemi
Datapaq Fiziksel Buhar Biriktirme (PVD) Termal Profilleme Sistemi ile PVD işleminin fırın döngüsünde termal profilinizi ayarlayabilir, izleyebilir ve son derece dayanıklı ve pürüzsüz bir ürün yüzeyi elde etmek için gereken ürünün hassas sıcaklıklarını elde edebilirsiniz.

Ürün sorgulama  

Sıcaklık ölçümü alanında daha fazla ürün

Sıcaklık ölçümü (Raynger 3i Plus)

Raytek® Raynger 3i Plus yüksek sıcaklıklı el tipi kızılötesi termometre, birincil ve ikincil metal işlemenin yanı sıra petrokimya ve enerji santrali operasyonlarındaki son derece zorlu sıcak or...

Datapaq® Fırın Isıl İşlem Profilleme Sistemleri

Fluke Process Instruments'ın Metallerin Isıl İşlemi için Datapaq Fırın Takip Cihazı, Datapaq TP6 veri kaydedici, termal bariyer seçimi (Datapaq TB40 veya TB49), termokupllar ve sezgisel Datapaq Ins...

Datapaq® Fırın Sıcaklık Düzgünlüğü Ölçüm Sistemleri

Fluke Process Instruments'ın Datapaq Furnace Tracker Temperature Uniformity Survey (TUS) Sistemi, AMS2750 standardı da dahil olmak üzere gerekli tüm spesifikasyonlara uygunluğu doğrularken doğru pr...

Sıcaklık profili ölçümü için Datapaq® fırın sistemleri

Fluke Process Instruments'ın Datapaq Furnace Tracker Özel Profilleme Sistemleri, eksiksiz bir çözüm oluşturmak için Datapaq TP6 ve Datapaq DP5 veri kaydedicileri, yüzlerce uygulamaya özel termal ba...

Sıcaklık ölçümü (Datapaq® Oven Tracker® XL2 )

Datapaq®, sağlam, kapsamlı, akıllı ve kullanımı kolay fırın sıcaklık profili için en yeni nesil Fırın Takip Sistemi olan Oven Tracker® XL2 Sistemini sunmaktadır

Insight Oven T...