Katalog

KB Schmiedetechnik GmbH - a German drop forge

KB Schmiedetechnik GmbH - a German drop forge

  • ISO 9001
  • ISO 14001
  • KTA
  • RCCM
  • ABS

KB Schmiedetechnik GmbH - a German drop forge

  • ISO 9001
  • ISO 14001
  • KTA

Listeye geri dön

KB Schmiedetechnik GmbH - a German drop forge'nin Basınçlı ekipman: vanalar, kazan + boru hattı yapımı (corrosion-resistant, leak-proof forgings for pressurized components)

Ürün sorgulama  

KB Schmiedetechnik, Almanya'da Avrupa kalitesinde çeliklerden ve özel alaşımlardan dövme parçalar üretmektedir.

Paslanmaz çelikten dövme parçalar: korozyona dayanıklı, kırılgan olmayan, deniz suyunda kullanıma uygun

Basınçlı Ekipman Direktifi PED 2014/68/EU, AD 2000-W0 ve ASME/ASTM, KTA/RCCM uyarınca dövme parçalar

Alstom, Babcock/Borsig, CNIM, Mitsubishi/Hitachi (MHPS) ve daha fazlasının kazan sistemleri ve gemileri için kazan parçaları.

Anahtar Kelimeler:

Vanalar, vana parçaları, vana gövdeleri, yüksek basınç vanaları, hidrolik vanalar, nükleer vanalar, emniyet vanaları
Boru flanşları, kazan yapımı, boru hattı yapımı, Y boruları, dövme boru köşebentleri, bağlantı parçaları, vanalar, çatal parçaları, boru bağlantıları, Y parçaları, T parçaları, L parçaları, dövme bağlantı parçaları

Ayrıntılar:

Batı Almanya'da bir demirhane olan KB Schmiedetechnik, boru hatları için bağlantı parçaları, flanşlar ve karmaşık manifoldlar gibi boru bağlantıları da dahil olmak üzere kazan tesislerinin inşası için dövme parçalar üretmektedir. KB Schmiedetechnik ayrıca reaktör basınçlı kapları ve bunların soğutma devreleri için nükleer dövme parçaları, özellikle de muhafazalar, davlumbazlar ve boyunduruklar gibi valf parçaları tedarik etmektedir.

KB Schmiedetechnik, valfler, bağlantı parçaları ve flanşlar gibi basınç taşıyan bileşenler gibi basınçlı ekipmanlar için basınçlı parçalar dövmektedir.

KB Schmiedetechnik, hidrojen uygulamaları ve soğutma devreleri gibi enerji ve kimya endüstrileri için dövme parçalar gibi yardımcı parçalar üretmektedir.

Paslanmaz çelik, korozyona dayanıklı, düşük kırılganlık, deniz suyu için uygun, ayrıca sıvı reaktörler ve güneş termik santralleri gibi erimiş tuzlar ve soğutma teknolojisi / kriyojenik için de uygundur.


Ürün danışmanı: Dennis Weskamp

Ürün sorgulama