Katalog

Ruhrgetriebe KG

Ruhrgetriebe KG

  • DIN ISO 9001 2015

Ruhrgetriebe KG

  • DIN ISO 9001 2015

Listeye geri dön

Ruhrgetriebe KG'nin Tahrik kontrolörlü ve puls jeneratörlü dişli motorlar (Smart Line E250)

Ürün sorgulama  

Avantajlar
Değişken hızların, farklı torkların veya konumsal hassasiyetin gerekli olduğu her yerde Smart Serisinin tahrik sistemleri kullanılır. Elektrik motoru (asenkron veya senkron motor), dişli kutusu (sonsuz veya planet dişli) ve akıllı tahrik kontrolöründen oluşan komple sistemlerimiz, müşterinin gereksinimlerine ve ilgili uygulamalarına serbestçe uyarlanabilir. İster bir potansiyometre aracılığıyla basit hız kontrolü ister farklı fieldbus'larla üretim sistemlerine sorunsuz entegrasyon olsun - Smart Serisi size her durum için doğru çözümü sunar. Ancak harici kontroller olmasa bile, birçok proses adımı ve parametresi tahrik sistemi ile entegre soft PLC tarafından zaten uygulanabilir. Konum doğruluğuna ve uygulamaya bağlı olarak, 1:200'lük bir döner konum aralığı sağlayan sürücü kontrolörünün kontrol teknolojisini kullanmak veya motora bir puls enkoderi takmak mümkündür.
10'dan fazla farklı redüktör tipi ve 70'ten fazla farklı varyantla, 5 ila 165 Nm arasındaki tork aralıklarında yenilikçi çözümler bulunabilir.


Seçenekler
Manuel kontrolü tercih edenler için, ek aksesuar olarak çok çeşitli membran klavyeler, el tipi kontrol üniteleri veya dokunmatik panel bulunmaktadır. Parametreleme veya devreye alma isteğe bağlı olarak PC yazılımı veya bir Bluetooth arayüzü üzerinden gerçekleştirilebilir.


Ürün danışmanı: Ihr Produktberater

Ürün sorgulama