Katalog

NORMTEILWERK ROBERT BLOHM GmbH

NORMTEILWERK ROBERT BLOHM GmbH

  • DIN ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

NORMTEILWERK ROBERT BLOHM GmbH

  • DIN ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

Listeye geri dön

NORMTEILWERK ROBERT BLOHM GmbH'nin Özel çözümler

Ürün sorgulama  

BLOHM'dan özel makine konstrüksiyonu için bireysel çözümler

Özel makine konstrüksiyonunda, seri makineler yerine müşteri taleplerine göre bireysel sistemler tasarlanır ve üretilir. Bu özel makinelerin üretimi de tedarikçilerden yüksek taleplerde bulunmakta veya münferit makine parçaları ve elemanları gerektirmektedir. BLOHM bu zorluğu üstlendi ve yüksek kaliteli standart parçaların yanı sıra müşteri gereksinimlerine göre sofistike özel parçalar da üretiyor. Schleswig-Holstein'daki Büchen'den gelen şirket 1934'ten beri varlığını sürdürüyor ve makine, delme veya kalıp yapımı endüstrilerinden müşteriler için bir sistem tedarikçisi ve standart parça üreticisi olarak isim yaptı. İster özel çözümler ister matkap burçları gibi standart parçalar olsun, tüm ürünler yüzde yüz Almanya'da üretilmektedir.
Özel makine yapımı: Müşteriye özel gereksinimleri karşılıyoruz

Kişisel spesifikasyonlarınıza ve gereksinimlerinize göre karmaşık özel parçaların üretimi için deneyimli çalışanlarımız, işlenebilir tüm malzemelerden makine parçaları üretebileceğimiz modern ve güçlü makinelere sahiptir. Modern CAD iş istasyonları, onlarca yıllık uzmanlığımızla birlikte optimum sonuçların üretilmesine katkıda bulunan uygulama için sağlam bir temel oluşturmaktadır.
Hesaplamadan üretime kadar yetkin danışmanlık

Makinenize veya sürecinize en uygun şekilde uyarlanmış özel bir çözüm mü arıyorsunuz? O zaman BLOHM sizin için doğru ortak! Uzun yıllara dayanan deneyimimiz ve sağlam bilgi birikimimizle, özel makine yapımı için özel makine elemanları söz konusu olduğunda doğru muhatabız. Bize fikirlerinizi ve gereksinimlerinizi söyleyin, biz de bunları sizin için uygulamaktan mutluluk duyalım. Hesaplamadan üretime ve kuruluma kadar tüm aşamalarda kişisel ve profesyonel danışmanlık bizim için bir meseledir.


Ürün sorgulama