Katalog

Stingl Systems GmbH

Listeye geri dön

Stingl Systems GmbH'nin Kanal koruganları (Stingl safety door)

Ürün sorgulama  

Stingl güvenlik kapısı - evrensel ve güvenli
Modernizasyon ve yeni binalar için şaft koruması

Özellikle kamu trafiği olmayan (örneğin ev sakinleri ve otel misafirleri) mevcut binalarda modernizasyon sırasında ve aynı zamanda yeni binalarda, şaft açıklıkları düşmeye ve düşen nesnelere karşı emniyete alınmalıdır.

Burada güvenli, esnek, tam yüzeyli ve istikrarlı bir çözüm gereklidir. Stingl güvenlik kapısı yaklaşımı, inşaat kapıları ve OSB panelleri gibi geleneksel çözümlere kıyasla tüm gücünü aşağıdaki resimlerde göstermektedir. Delme ve dübelleme yerine, sadece pozitif bir uyumla yerine kelepçelenir.

Stingl güvenlik kapısının döner kapıları trapez sac bir göbekten oluşur ve alüminyum bir çerçeve ile çevrelenir. Kapı açıklığına bağlı olarak, döner sürgü kilitleri yatay olarak hareket ettirilebilir ve sabitlenebilir. Kapı açıklıkları çok kısaysa veya hiç mevcut değilse, alternatif olarak diğer eşik köşe elemanları kullanılabilir, ancak bunlar eşiğe veya duvar/beton duvara dübellenmelidir.

Kapılar istenildiği zaman sağa veya sola menteşelenebilir. Bunun için sadece dikey desteklerde küçük bir değişiklik yapılması ve gerdirme kilitlerinin yerinin değiştirilmesi gerekir.

Opsiyonel olarak, Stingl güvenlik kapısı üç parçalı bir yan koruma (tırabzan, diz ve ayak rayı) ile desteklenebilir. Kapılar açıkken açık şaft üzerinde kısa sürede çeşitli çalışmalar yapılması gerekiyorsa, yan koruma ek düşme koruması görevi görür. Dikey kapı destekleri desteklenirken, kapı eşiği ve lento V = 3,6 kN'luk bir dikey yükü emebilmelidir.

Sıkıştırma kuvveti, disk yayları yardımıyla görsel olarak kontrol edilebilir ve izlenebilir. Stingl emniyet kapısı, dört adet üçgen gerdirme kilidi (kapı elemanı başına 2 adet) ile dışarıdan ve şaftın içinden açılabilir ve kilitlenebilir. Kapı genişliğine bağlı olarak, eşik üzerine teleskopik bir profil yerleştirilir ve desteklenir. Profil böylece dikey destek destekleri için ek konum güvenliği sağlar.


Ürün danışmanı: Dirk Schöffler

Ürün sorgulama  

Kanal koruganları alanında daha fazla ürün

Şaft bariyerleri için montaj braketi z-şekli

Göğüs, diz ve ayak bölgesindeki asansörlerin yönetmeliklere uygun olarak sabitlenmesini sağlamak için dübelleme için yassı çelik tutucu.

Yassı çelik 60 x 3 mm, 250 mm uzunluğunda, galvanizl...