Katalog

ITT Enidine GmbH

Listeye geri dön

ITT Enidine GmbH'nin Viskoz hız regülatörü

Ürün sorgulama  

Viskoz Hız Regülatörünün (VSG) basit, hafif ancak sağlam tasarımı, çok çeşitli endüstriyel uygulamalarda güvenilir performans sağlar. VSG, şaftların dönüşünü ve menteşe yüklerini kontrol etmek için silikon bazlı viskoz kesme teknolojisini kullanır. Sabit bir muhafaza içindeki bir rotor silikon yağı ile çevrilidir. Mil döndükçe, iç rotor silikon yağını keserek sürüklenme ve akışkan hareket yaratır. Her VSG'nin ortam viskozitesi, bileşen boyutu, ağırlığı, yay desteği ve istenen döngü süresi gibi çeşitli değişkenler dikkate alınarak seçilir.
Makaralı kapıları ve yangın kapılarını kontrol etmek için mükemmel

Yeni kurulumlar ve iyileştirmeler için, tek bir VSG, oluklu makaralı kapı miline kolayca monte edilebilir. Bu durumda, kapı üreticisinin talimatlarına uyulmalıdır. Mandal mekanizmalı cihazların aksine, VSG'ler kurulum veya çalıştırma sırasında herhangi bir ayar gerektirmez ve çoğu büyük kapının açılma ve kapanma hızını kontrol edebilir. Büyük kapılar veya geçitler söz konusu olduğunda, birden fazla sınırlayıcı kullanılabilir.

Çoğu büyük kapı üreticisi tarafından kullanılan patentli VSG'ler Underwriters Laboratories, Warnock Hersey ve Factory Mutual tarafından belirlenen endüstri standartlarını karşılamaktadır. Birçok endüstri standardına uygunluğun yanı sıra, kapılar için 3 saatlik yangından korunma testi de başarıyla tamamlanmıştır.

Ürün sorgulama  

Yağ frenleri alanında daha fazla ürün

Hidrolik Çekme Çubuğu Snubberları

ITT Enidine Inc. hidrolik taşma frenleri, günlük çalışma sırasında üretim hattına iletilen destek kuvvetini azaltarak baş üstü ve yer konveyör sistemlerinin hizmet ömrünü uzatmak için özellikler, i...

Yağ frenleri (DA)


farklı koşullar için yağ frenleri

Enidine'in DA Serisi yağ frenleri, gerilim, sıkıştırma veya her ikisi için hareket kontrolü gerektiren yüksek enerjili, ağır hizmet...