Katalog

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

Listeye geri dön

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG'nin Ayarlı Saplamalar

Ürün sorgulama  

HEINRICH KIPP WERK, kilitleme cıvatası ürün grubundan yeni bir gelişme daha sunuyor: Artık piyasaya sürülen modellerde sürgünün ayrılması eksantrik bir kol aracılığıyla gerçekleştiriliyor. Kullanıcı eksantrik kolu eksantriğin ölü merkezinin ötesine hareket ettirdiğinde, sürgü ayrılır. Yeni kilitleme cıvatalarının avantajları ergonomik tasarım, düz yapı, yüksek sıcaklık dayanımı ve hızlı ayarlamadır.

Kol kolu eksantriğin ölü merkezinin ötesine hareket ettirildiğinde kilitleme pimi devre dışı kalır. Operatör, tüm kolları uzatılmış konumda tutmak zorunda kalmadan her seferinde bir pimi rahatça ayırabilir.

Bu özellik aksi takdirde yalnızca kilitleme oluğu olan kilitleme cıvatalarında bulunur, ancak kolun çekili konumda döndürülmesi gerekir - bu nedenle işlem daha uzun sürer. Öte yandan eksantrik kollu ürünler, uygun hızlı ayarlama için uygundur.

Bir başka artı nokta da eksantrik kolun ergonomik şekli olup, az çabayla kolay kullanım sağlar.

Eksantrik kollar 360° döndürülebilir ve kullanılmadığında mantar veya T kollara göre önemli ölçüde daha düzdür. Bu aynı zamanda ürünlerin gömme olarak monte edilmesine olanak tanıyarak konturların karışmasını önler.

Kollar siyah ve trafik kırmızısı renklerde mevcuttur ve cam elyaf takviyeli plastikten yapılmıştır. Bu plastik yüksek sıcaklıklara dayanıklıdır ve yaklaşık 160 °C'lik sürekli servis sıcaklıklarına ve maks. 250 °C. Dişli manşonlar ve kilitleme pimleri ile ilgili olarak, kullanıcı çelik ve paslanmaz çelik versiyonlar arasında seçim yapabilir. Tüm dişli manşonlar ince dişli ve 4 boyutta (M10x1 / M12x1,5 / M16x1,5 / M20x1,5) mevcuttur.

Ürün sorgulama