Katalog

HEAB Absaugtechnik GmbH

HEAB Absaugtechnik GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001
  • EMAS EG-Öko-Audit

HEAB Absaugtechnik GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001
  • EMAS EG-Öko-Audit

Listeye geri dön

HEAB Absaugtechnik GmbH'nin Hava temizleyici (Mia Air)

Ürün sorgulama  

Yeni nesil temiz hava teknolojisi Mia Air hava temizleme cihazı şu anda tüm piyasadaki en güçlü cihazlardan biridir ve lider filtre teknolojisiyle ikna edicidir.
Filtre donanımı, bir ön filtre (manuel temizleme), kokuların ve uçucu organik maddelerin giderilmesi için yüksek kaliteli bir aktif karbon filtre ve %99,995 ayırma özelliğine sahip H14 sınıfı bir HEPA temiz oda filtresinden (diğer şeylerin yanı sıra ince toz, virüs ve bakteri gibi en küçük partikülleri giderir) oluşur.(diğer şeylerin yanı sıra ince toz, virüs ve bakteri gibi en küçük partikülleri
giderir).

Ayrıca mikrobiyal kaplama ve UV-C ışığı ortam havasındaki her türlü virüs ve bakteriyi yok eder.
Saatte birden fazla hava değişimi mümkündür. (örn. 100 m² alan = hava bir saat içinde 3-4 kez tamamen temizlenir*) Mia Air'in pratik panel tasarımı sayesinde hangi ortam koşullarını tercih ettiğinizi manuel olarak veya mobil uygulama ile kolayca kontrol edebilirsiniz.

Mobil kullanım sayesinde, gizli makaralar sayesinde filtre sistemi toplantı odaları, ofisler, sınıflar, kantinler, atölyeler, bekleme odaları vb. odalarınızda esnek bir şekilde kullanılabilir.
. Odalarınızın hava kalitesini optimize edin ve aynı zamanda patojenlerle enfeksiyon riskini azaltın.
Sizin için profesyonel bir çözümümüz var!
Mia Air ile kendinizi ve başkalarını koruyun!

Ürün sorgulama  

Filtre Tesisleri alanında daha fazla ürün

Kartuş filtre (PPF)

Sistemler, birçok işleme prosesinde ortaya çıkan havadaki en ince parçacıkların ve tozların filtrelenmesi için hassas bir şekilde ayarlanmıştır.

Kuru filtre sistemleri (ZSPF)

HEAB Siklon Torba Pulse Filtre Sistemi - ZSPF

Siklon torbalı puls filtre sistemi, birçok uygulama alanında tozların ayrıştırılması için idealdir. Neredeyse tüm toz türleri sorunsuz bir şeki...