Katalog

Bronkhorst High-Tech BV

Bronkhorst High-Tech BV

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • ISO/IEC 17025:2017

Bronkhorst High-Tech BV

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • ISO/IEC 17025:2017

Listeye geri dön

Bronkhorst High-Tech BV'nin Kütle Akış Ölçerler / Kontrolörler (EL-FLOW® METAL SEALED )

Ürün sorgulama  

Metal Sızdırmaz Gaz Kütle Akış Ölçerler

Bronkhorst® model F-111CM Kütle Akış Ölçerler (MFM'ler), özellikle yarı silikon pazarının ve diğer yüksek saflıktaki gaz uygulamalarının gereksinimlerini karşılamak için tasarlanmıştır. Cihazlar yüksek yüzey kalitesine sahiptir ve uzun süreli sızdırmazlık sağlayan metal-metal contalara sahip modüler yapıdadır. F-111CM, vakum ve 1500 psig (100 bar) arasındaki çalışma basınçlarında 0,12...6 sccm ila 1...50 slm (N2 bazlı) arasındaki akış aralıklarının hassas ölçümü için uygundur.

EL-FLOW® Metal Contalı seriler, yüksek doğruluk, mükemmel sıcaklık kararlılığı ve hızlı yanıt sunan dijital bir bilgisayar kartı ile donatılmıştır. Ana dijital bilgisayar kartı, ölçüm ve kontrol için gereken tüm genel işlevleri içerir. Standart RS232 çıkışına ek olarak cihazlar analog I/O da sunar. İsteğe bağlı olarak CANopen®, DeviceNet™, EtherCAT®, PROFIBUS DP, PROFINET, Modbus RTU, ASCII veya TCP/IP, EtherNet/IP veya FLOW-BUS protokollerini sağlamak için yerleşik bir arayüz monte edilebilir. EL-FLOW® Metal Contalı tasarım, (OEM) müşterilerine optimum esneklik ve proses verimliliği sağlayan isteğe bağlı Çoklu Gaz / Çoklu Aralık işlevselliğine sahiptir.

Ürün sorgulama  

Kütle akýþý ölçer alanında daha fazla ürün

Kütle akýþý ölçer (EL-FLOW® SELECT)

Bu ürün için Türkçe olarak hiçbir açıklama bulunmamaktadır. Açıklamayı İngilizce olarak okuyun veya şirketle iletişime geçin.

Kütle akýþý ölçer

Bronkhorst High-Tech, piyasadaki en geniş termal kütle akış ölçer ve kontrolör ürün yelpazesini sunar. Laboratuvar, endüstriyel ve tehlikeli alanlardaki uygulamalar için hem standart hem de ısmarlama...

Kütle akýþý ölçer (Mass-Stream™)

Doğrudan Termal Kütle Akış Ölçerler (MFM'ler) ve Kütle Akış Kontrolörleri (MFC'ler) by-pass olmadan, analog veya dijital çıkışlı, elastomerik sızdırmaz. Düşük basınç düşüşü, kirlenme için azaltılmı...

Kütle akýþý ölçer (LOW-ΔP-FLOW)

LOW-ΔP-FLOW KÜTLE AKIŞ ÖLÇERLER & KÜTLE AKIŞ KONTROLÖRLERİ

Düşük basınç düşüşlü veya aşındırıcı gazlı uygulamalar için

Düşük fark basınçlı uygulamalar için Bronkhorst, LOW-&...

Patlamaya dayanıklı kütle akış ölçerler (EX-FLOW)

EX-FLOW PATLAMAYA KARŞI KORUMALI KÜTLE AKIŞ ÖLÇERLER VE GAZLAR İÇİN KÜTLE AKIŞ KONTROLÖRLERİ

Bölge 1 için ATEX onaylı (Kendinden Güvenli)

EX-FLOW cihazları, tehlikeli bölgeler...