Katalog

Bronkhorst High-Tech BV

Bronkhorst High-Tech BV

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • ISO/IEC 17025:2017

Bronkhorst High-Tech BV

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • ISO/IEC 17025:2017

Listeye geri dön

Bronkhorst High-Tech BV'nin Kütle akýþý ölçer (Mass-Stream™)

Ürün sorgulama  

Doğrudan Termal Kütle Akış Ölçerler (MFM'ler) ve Kütle Akış Kontrolörleri (MFC'ler) by-pass olmadan, analog veya dijital çıkışlı, elastomerik sızdırmaz. Düşük basınç düşüşü, kirlenme için azaltılmış hassasiyet, yerel çalışma için isteğe bağlı TFT ekran ve IP65 hava koşullarına dayanıklı yapıda gösterge (gerçek / toplam akış) özelliklerine sahiptir.

MASS-STREAM™ D-6300 Serisi

Gazlar için Dijital Doğrudan Kütle Akış Ölçerler ve Kontrolörler

Yeni dijital MASS-STREAM™ serisi D-6300, sabit sıcaklık anemometresi prensibini izleyerek doğrudan akış ölçümü temelinde çalışır ve analog D-5100 / D-6200 serisinin yerini alır.

MASS-STREAM™ serisi D-6300, önemli iyileştirmelerle karakterize edilir ve 0,01...0,2 ln/dak ila 100...5000 ln/dak (Hava) akış aralıklarını kapsar. Cihazlar standart olarak IP65 korumasına sahiptir ve doğru akış ölçümü ve kontrolü için tüm fonksiyonları içeren bir ana kart ile çalıştırılır. Yaygın olarak kullanılan dijital veya analog giriş/çıkış sinyalleri ile tedarik edilebilirler. Standart RS232'nin yanı sıra PROFIBUS DP, DeviceNet, FLOW-BUS ve Modbus-RTU opsiyonel olarak mevcuttur.

Önemli bir unsur ve yenilikçi gelişme, opsiyonel olarak entegre edilmiş, modern, çok fonksiyonlu ve çok renkli, cihaz üzerindeki operatör düğmeleriyle tamamen IP65 uyumlu ekrandır. Gerçek akış göstergesi, toplama ve alarmlar gibi çoklu işlevleriyle yeni MASS-STREAM™ serisi D-6300 mükemmel bir fiyat-performans oranı sunar. Cihazlar laboratuvarlarda, üretim makinelerinde ve endüstriyel tesislerde uygulama için uygundur.

Ürün sorgulama  

Kütle akýþý ölçer alanında daha fazla ürün

Kütle akýþý ölçer (EL-FLOW® SELECT)

Bu ürün için Türkçe olarak hiçbir açıklama bulunmamaktadır. Açıklamayı İngilizce olarak okuyun veya şirketle iletişime geçin.

Kütle Akış Ölçerler / Kontrolörler (EL-FLOW® METAL SEALED )

Metal Sızdırmaz Gaz Kütle Akış Ölçerler

Bronkhorst® model F-111CM Kütle Akış Ölçerler (MFM'ler), özellikle yarı silikon pazarının ve diğer yüksek saflıktaki gaz uygulamalarının gereksin...

Kütle akýþý ölçer

Bronkhorst High-Tech, piyasadaki en geniş termal kütle akış ölçer ve kontrolör ürün yelpazesini sunar. Laboratuvar, endüstriyel ve tehlikeli alanlardaki uygulamalar için hem standart hem de ısmarlama...

Kütle akýþý ölçer (LOW-ΔP-FLOW)

LOW-ΔP-FLOW KÜTLE AKIŞ ÖLÇERLER & KÜTLE AKIŞ KONTROLÖRLERİ

Düşük basınç düşüşlü veya aşındırıcı gazlı uygulamalar için

Düşük fark basınçlı uygulamalar için Bronkhorst, LOW-&...

Patlamaya dayanıklı kütle akış ölçerler (EX-FLOW)

EX-FLOW PATLAMAYA KARŞI KORUMALI KÜTLE AKIŞ ÖLÇERLER VE GAZLAR İÇİN KÜTLE AKIŞ KONTROLÖRLERİ

Bölge 1 için ATEX onaylı (Kendinden Güvenli)

EX-FLOW cihazları, tehlikeli bölgeler...