Katalog

FLUKE Process Instruments GmbH

FLUKE Process Instruments GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DAkkS-Akkreditierung
  • WEEE (2002/96/EG)
  • RoHS

FLUKE Process Instruments GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DAkkS-Akkreditierung
  • WEEE (2002/96/EG)

Listeye geri dön

FLUKE Process Instruments GmbH'nin Datapaq® Solar Tracker® Termal Profilleme Sistemleri

Ürün sorgulama  

SolarPaq® sıcaklık profilleme sistemleri, güneş fotovoltaik (PV) üretiminde özel kullanım için tasarlanmıştır. Kullanıcı dostu Insight™ yazılımı, Datapaq® Q18 veri kaydediciler, paslanmaz çelik termal bariyerler, PTFE veya mineral yalıtımlı termokupllar ve aksesuarlardan oluşan bu sistemler size en yüksek üretim verimini elde etmek için gereken araçları sağlar.

Datapaq Q18 veri kaydedici sağlam, güvenilir ve doğru veri toplama devrelerine, net durum göstergelerine ve akıllı bir pil yönetim sistemine sahiptir. Ayrıca başlat/durdur düğmeleri, zaman veya sıcaklık tetiklemesi, 300.000 okuma hafıza kapasitesi ve -200°C ila 1370°C/-328°F ila 2498°F arasında geniş sıcaklık aralıklarını ölçme özelliklerine sahiptir.

CiGs Panel Kaplaması için SolarPaq Profilleme Sistemi

CiGs Panel Kaplama için SolarPaq sıcaklık profilleme sistemi, vakum kaplama işleminden geçerken cam alt tabakayı izler. Çekirdeği olan DQ1840 veri kaydedici, işlem sırasında ısıdan korunmak için tüm LED'ler ve düğmeler girintili olarak yalnızca 9 mm (0,35 ") kalınlığında işlenmiş katı paslanmaz çelik bir muhafaza içine yerleştirilmiştir.

Bu sistem, plazma etkinleştirildiğinde bile sıcaklık profilini cam üzerinde 4 konuma kadar ölçerek çok bölmeli işlemden geçer. Bu özellik, benzersiz yansıtıcı plaka termal bariyeri ile birlikte sistemin normal üretim akışını bozmadan kullanılmasını sağlar.

Yansıma Önleyici Kaplama için SolarPaq Profilleme Sistemi

Yansıma önleyici kaplama için SolarPaq sıcaklık profilleme sistemi, fotovoltaik (PV) hücrelerin sıcaklık profilini, hücre taşıyıcısına müdahale etmeden ve maliyetli değişiklikler yapmadan plazma kaplama işleminden geçerken izler.

Başlıca ekipman üreticileriyle yaptığımız araştırmalara dayanarak, bu profilleme sistemi, işlem odalarından geçecek ve plazma etkinleştirildiğinde bile hücre sıcaklıklarını ölçecek şekilde tasarlanmıştır. Bu özellik, modifiye edilmemiş bir hücre taşıyıcısına doğrudan yerleştirilebilme özelliğiyle birleştiğinde, sıcaklık profillemesinin normal üretim akışını bozmadan gerçekleştirilmesini sağlar.

Laminasyon için SolarPaq Sistemi

Vakum laminasyon işlemi için Datapaq SolarPaq sıcaklık profilleme sistemi, termokuplları takip etmeye gerek kalmadan veya laminasyon ekipmanına zarar verme riski olmadan sıcaklık izleme için kolay ve hızlı bir çözümdür. Kaydedici ve ilgili termokupllar, izlenecek tabaka ile birlikte laminatöre yerleştirilir. Sistem laminatörden geçer ve çıkarken sıcaklık profili bilgileri indirilebilir ve analiz edilebilir.

Temaslı Kurutma için SolarPaq Sistemi

Temaslı kurutma prosesine yönelik bu benzersiz SolarPaq sıcaklık profilleme sistemi, sadece 10 mm (.39 inç) kadar düşük açıklıklara sahip fırınlarda sıcaklık profilini izlemek için kullanılabilir. Yeni, yüksek kütleli, düşük yükseklikli DQ1840 sıcaklık dataloggerını kullanan bu sistem, termal bariyer kullanma ihtiyacını ortadan kaldırarak kurutma sürecinin optimize edilmesinin hızlı ve kolay olmasını sağlar.


Temaslı Pişirme için SolarPaq Sistemi

Temaslı fırınlama süreçleri için SolarPaq sıcaklık profilleme sistemi, radikal yeni bir prob kelepçesi kullanır ve yapıştırma veya test parçası kurulumuna gerek kalmadan bir üretim hücresi üzerinde doğru ve tekrarlanabilir ölçümler sağlar. Hücre taşıyıcıya yerleştirilir ve özel olarak tasarlanmış termokupllar daha sonra gerektiği gibi yerine kaydırılır.

Ürün sorgulama  

Sıcaklık ölçümü alanında daha fazla ürün

Sıcaklık ölçümü (Raynger 3i Plus)

Raytek® Raynger 3i Plus yüksek sıcaklıklı el tipi kızılötesi termometre, birincil ve ikincil metal işlemenin yanı sıra petrokimya ve enerji santrali operasyonlarındaki son derece zorlu sıcak or...

Datapaq® Fırın Isıl İşlem Profilleme Sistemleri

Fluke Process Instruments'ın Metallerin Isıl İşlemi için Datapaq Fırın Takip Cihazı, Datapaq TP6 veri kaydedici, termal bariyer seçimi (Datapaq TB40 veya TB49), termokupllar ve sezgisel Datapaq Ins...

Datapaq® Fırın Sıcaklık Düzgünlüğü Ölçüm Sistemleri

Fluke Process Instruments'ın Datapaq Furnace Tracker Temperature Uniformity Survey (TUS) Sistemi, AMS2750 standardı da dahil olmak üzere gerekli tüm spesifikasyonlara uygunluğu doğrularken doğru pr...

Sıcaklık profili ölçümü için Datapaq® fırın sistemleri

Fluke Process Instruments'ın Datapaq Furnace Tracker Özel Profilleme Sistemleri, eksiksiz bir çözüm oluşturmak için Datapaq TP6 ve Datapaq DP5 veri kaydedicileri, yüzlerce uygulamaya özel termal ba...

Sıcaklık ölçümü (Datapaq® Oven Tracker® XL2 )

Datapaq®, sağlam, kapsamlı, akıllı ve kullanımı kolay fırın sıcaklık profili için en yeni nesil Fırın Takip Sistemi olan Oven Tracker® XL2 Sistemini sunmaktadır

Insight Oven T...