Katalog

FLUKE Process Instruments GmbH

FLUKE Process Instruments GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DAkkS-Akkreditierung
  • WEEE (2002/96/EG)
  • RoHS

FLUKE Process Instruments GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DAkkS-Akkreditierung
  • WEEE (2002/96/EG)

Listeye geri dön

FLUKE Process Instruments GmbH'nin Datapaq® Food Tracker® Termal Profilleme Sistemi

Ürün sorgulama  

Datapaq® Food Tracker® sıcaklık profilleme sistemleri bir veri kaydedici, koruyucu termal bariyer ve Insight yazılımından oluşur. Bir Datapaq sistemi ile pişmiş etlerinizin, kümes hayvanlarınızın, unlu mamullerinizin ve yemeye hazır yemeklerinizin kalitesini ve güvenliğini garanti edebilirsiniz.

En zorlu ortamlara dayanacak şekilde tasarlanan Datapaq sistemleri, gıda ürünü ile birlikte fırın veya dondurucu boyunca hareket ederek ürün sıcaklıklarının tam kaydını tutar. Statik veya konveyörlü fırınların yanı sıra buharlı pişiriciler, fritözler ve şok dondurucularda tüm pişirme/dondurma döngüsünün ürün sıcaklığını izleyebilirsiniz.

Food Tracker Insight Yazılımı

Insight yazılımını kullanarak ham verileri, ölümcüllüğe ilişkin anlık raporlar da dahil olmak üzere süreciniz hakkında anlamlı bilgilere dönüştürün. HACCP gibi resmi dokümantasyonun yanı sıra verimliliği artırmak için sürecinizi belgeleyin. Özellikler şunları içerir:

Süreç Analizi: HACCP gereksinimlerinizi karşılamak için tüm süreç kritik kontrol noktalarını otomatik olarak hesaplayın.
Ölümcüllük Hesaplamaları ve Raporlama: Özel sürecinizdeki ve ürününüzdeki (Fo değeri) mikro organizma riski için doğru ölümcüllük hesaplamaları kullanın ve gıdanızın en yüksek kalitede olmasını sağlayın.
Süreç Optimizasyonu ve Arıza Bulma: Fırındaki sıcak veya soğuk noktaların tam konumunu hızla belirleyerek üretim kaybını en aza indirin.
Raporlama: Tüm HACCP doğrulama dokümantasyon ihtiyaçlarınızı karşılamak için sertifikalı ve izlenebilir profil raporları oluşturun.
İzleme: Ürününüzün gerekli güvenli pişirme sıcaklığına ulaştığı anı bilgisayarınızda tam olarak gözlemleyin.

MultiPaq21 Veri Kaydedici

MultiPaq21 veri kaydedici sekiz adede kadar kanala (Tip T veya K) sahiptir ve aynı anda sekiz adede kadar konumdan ürün ve ortam sıcaklıklarını toplamanıza olanak tanır. Sıcaklık sensörleri, esnek termokupl kablolar kullanılarak ürünün içine, yüzeyine veya havaya hassas bir şekilde yerleştirilebilir. Veri kaydedici veya kütlesi sensörlerin tepki özelliklerini ve dolayısıyla okumaların doğruluğunu etkilemeden sıcaklıkları kaydedebilirler.

Veri kaydedici, en zorlu gıda işleme uygulamalarına dayanacak şekilde tasarlanmıştır ve buhar, su duşları ve rutin temizlik prosedürlerine karşı koruma sağlayan özel su geçirmez termokupl bağlantıları ile IP67 derecesine sahiptir. Veri kaydedici, indirilmesi gerekmeden önce sekiz profile kadar depolayabilir.

Termal Bariyerler
Bir uçağın 'kara kutusunda' kullanılanla aynı yalıtım teknolojisini kullanan Datapaq termal bariyerleri, uzun yıllar dayanacak şekilde tasarlanmış sağlam bir paslanmaz çelik muhafaza içine yerleştirilmiştir. Datapaq termal bariyerleri, buharlı pişirme, uzun süreli yüksek sıcaklıkta pişirme ve hatta tüm sistemin yağa batırıldığı kızartma dahil olmak üzere en zorlu endüstriyel pişirme ortamlarına dayanabilir.

Diğer ticari sistemlerin aksine, ürününüzün içindeki veri kaydediciyi korumaya gerek yoktur. Bariyer üründen uzağa yerleştirilebildiğinden, ürünün ısıtma özellikleri izleme ekipmanından etkilenmeyecektir.

Termokupllar

Termokupllar (Tip T veya K), kaydedicinin IP67 derecesini sağlamak için su geçirmez konektörler ve altın kaplamalı bağlantılarla birlikte tedarik edilir. Buhar, su ve yoğuşma dahil olmak üzere en zorlu ortamlarda güvenilirlik ve doğruluk garanti edilir. Termokupllar proses ve ürün tipine göre karıştırılabilir, eşleştirilebilir ve değiştirilebilir. Termokupl kablo uzunlukları da prosesin tam gereksinimlerine uyacak şekilde özelleştirilebilir.

Aksesuarlar

Gıda işleme sıcaklık profilini tamamlamak için Datapaq aşağıdakiler de dahil olmak üzere çeşitli aksesuarlar sunmaktadır:

Food Tracker Radyo Telemetri Sistemi , ısıl işlem prosesi sırasında ürününüze ne olduğunu gerçek zamanlı olarak görmenizi sağlar. İşlem sırasında gerçek ürün sıcaklıklarını spesifikasyonlarla karşılaştırabilir ve döngü sürelerini optimize edebilirsiniz. Ayrıntılı bilgi için Food Tracker Radyo Telemetri Sistemi broşürünü indirin.

Gıda Tepsisi ve Jig , konveyörlü işlemlerde profilin tekrarlanabilirliğini garanti eder. Gıda tepsisi, konveyör hattını durdurmadan veya üretimi aksatmadan kullanılabilir. Gıda Tepsileri tavuk nugget gibi küçük ürünler için tasarlanmıştır. Termokupl Jig, büyük fırınlar gibi geniş konveyörlü prosesler için tasarlanmıştır. Ayrıntılı bilgi için Gıda Tepsisi ve Jig broşürünü indirin.

Nem Sensörü, 200°C/400°F'ye kadar olan proseslerde sıcaklığın yanı sıra nemi de ölçer. Bu sensör, fırın kontrolünü doğrulamaya, verimi optimize etmeye ve kaliteyi artırmaya yardımcı olmak için nem ölçümlerinin kullanılabileceği prova/prova gibi pişirme uygulamaları için idealdir. Ayrıntılı bilgi için Nem Sensörü broşürünü indirin.

Ürün sorgulama  

Sıcaklık ölçümü alanında daha fazla ürün

Sıcaklık ölçümü (Raynger 3i Plus)

Raytek® Raynger 3i Plus yüksek sıcaklıklı el tipi kızılötesi termometre, birincil ve ikincil metal işlemenin yanı sıra petrokimya ve enerji santrali operasyonlarındaki son derece zorlu sıcak or...

Datapaq® Fırın Isıl İşlem Profilleme Sistemleri

Fluke Process Instruments'ın Metallerin Isıl İşlemi için Datapaq Fırın Takip Cihazı, Datapaq TP6 veri kaydedici, termal bariyer seçimi (Datapaq TB40 veya TB49), termokupllar ve sezgisel Datapaq Ins...

Datapaq® Fırın Sıcaklık Düzgünlüğü Ölçüm Sistemleri

Fluke Process Instruments'ın Datapaq Furnace Tracker Temperature Uniformity Survey (TUS) Sistemi, AMS2750 standardı da dahil olmak üzere gerekli tüm spesifikasyonlara uygunluğu doğrularken doğru pr...

Sıcaklık profili ölçümü için Datapaq® fırın sistemleri

Fluke Process Instruments'ın Datapaq Furnace Tracker Özel Profilleme Sistemleri, eksiksiz bir çözüm oluşturmak için Datapaq TP6 ve Datapaq DP5 veri kaydedicileri, yüzlerce uygulamaya özel termal ba...

Sıcaklık ölçümü (Datapaq® Oven Tracker® XL2 )

Datapaq®, sağlam, kapsamlı, akıllı ve kullanımı kolay fırın sıcaklık profili için en yeni nesil Fırın Takip Sistemi olan Oven Tracker® XL2 Sistemini sunmaktadır

Insight Oven T...