Katalog

FLUX-GERÄTE GmbH

  • ISO 9001:2015

Listeye geri dön

FLUX-GERÄTE GmbH'nin Tartım teknolojisine sahip dolum sistemi (FLUX-FILL WT)

Ürün sorgulama  

Yarı otomatik FLUX-FILL WT dolum sistemi ile düşük viskoziteli, viskoz ve köpüklü sıvılar hızlı, verimli ve güvenli bir şekilde doldurulabilir. Sistem kalibre edilmiş tartım teknolojisi ile çalışır ve böylece Alman Hazır Ambalaj Yönetmeliğine (FertigPackV) uygun olarak dolum yapılmasını sağlar.

Entegre dolum programı yönetim sistemi, sıvıların çok çeşitli kaplara, üstten delikli, alttan delikli ve alttan delikli gibi farklı, otomatik olarak yürütülen dolum yöntemleri kullanılarak doldurulmasını kolaylaştırır. Kaba ve ince ölçüm yoluyla dolum, minimum miktarlara uyulmasını sağlar ve kasıtsız aşırı dolumu en aza indirir. Bu, sistemi özellikle küçük ve orta ölçekli konteyner partilerinin, konteyner değişimi olsun veya olmasın - dahili kullanım ve satış için doldurulması için uygun hale getirir.

FLUX pompa ve aksesuar serisindeki diğer ürünlerle birlikte, besleme tarafı da uygulama için en uygun şekilde tasarlanabilir. Bu şekilde, dolum sistemi ve besleme bileşenlerinden kompakt, yarı otomatik bir dolum hattı yapılandırılabilir.

Ürün sorgulama