Katalog

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015

29.09.2024 01:09

Norelem'de yeni: Ölçüm teknolojisi için sabitleme sistemleri

norelem, ürün yelpazesini ölçüm teknolojisi için modüler sabitleme sistemlerini içerecek şekilde genişletiyor. Test parçalarının konumlandırılmasını optimize ederek güvenilir ve hassas ölçüm sonuçları sağlarlar. Hassas ölçüm teknolojisi, ölçüm ve test verilerinin sürekli izlenmesi yoluyla ürün kalitesini sağlamak için otomasyonda çok önemlidir. norelem, esnek modüler çözümüyle rakiplerinden ayrılıyor.



Sabitleme sistemleri, test parçalarının mümkün olan en düşük sıkıştırma kuvveti kullanılarak güvenli ve tekrarlanabilir doğrulukta sabitlenmesine yardımcı olur. norelem kendisini kasıtlı olarak sıkıştırma teknolojisinden ayırır ve "sadece" sabitleme sistemlerini ifade eder, çünkü karmaşık sistemleri bile kurmak için önemli ölçüde daha düşük kuvvetler gerekir. Standartlaştırılmış modüller, örneğin etiketleme, lazer ve dozajlama teknolojisi, elleçleme ve gıda endüstrisi gibi sürekli değişen ölçüm görevleri için hızlı değişimler sağlar.



Tek seferlik sabitleme ve tekrarlayan ölçüm görevleri için

norelem'in programında yaygın ölçüm teknolojileri için çeşitli çözümler bulunmaktadır: koordinat ölçüm makinelerinde parçaların dokunsal ölçümü için fikstürler, optik ölçüm süreçlerinin yanı sıra yüzey ve kontur ölçümü ve ayrıca talep üzerine diğer süreçler için.

norelem, temel tutucular, eklenti modüller, manipülasyon üniteleri ve sıkıştırma elemanları dahil olmak üzere çok çeşitli birleştirilebilir standart modüller sunar. Standartlaştırılmış arayüz sayesinde, bunlar hassas bir şekilde sabitlenebilir ve tekrarlama hassasiyetine sahip yeni fikstürler oluşturmak için birleştirilebilir - kaynak tasarrufu sağlayan ve uygun maliyetli bir çözüm. Ayrıca, tüm ölçüm noktalarına tek bir bağlama işlemiyle ulaşılabilir.



Montajı, sökülmesi ve yeniden kullanımı kolaydır

Her biri koordinat ölçüm makineleri, yüzey ve kontur ölçümü ve optik ölçüm yöntemleri için olmak üzere bağlama bileşeni setleri de sipariş edilebilir. Setler önceden tanımlanmış bir ürün seçiminden oluşur; her zaman temel, montaj ve bağlama elemanlarını içerirler. Bu, basit ve karmaşık bağlama ve ölçüm fikstürlerinin kolayca kurulup sökülebilmesini ve iş parçalarının hızlı bir şekilde bağlanabilmesini sağlar. Aşınmaya dayanıklı, bakım gerektirmeyen bileşenler her zaman yeni test görevlerine uyarlanabilir ve bu nedenle yeniden kalibre edilmeden yeniden kullanılabilir. Yeni hızlı değiştirilebilir palet sistemi, optik ölçüm cihazının dışında da kuruluma olanak sağlar.

Daha fazla haber

norelem standart parça yelpazesi̇ni̇ geni̇şleti̇yor

norelem alüminyum profiller için menteşeler

Menteşeler, örneğin mobil...

Bir kamyon dolusu yenilik
Hatasız işleme süreçleri için çözüm
Norelem'den yeni: Lineer makaralı kılavuzlar
Norelem'den hızlı değiştirme sisteminde bağlantı elemanı olarak hızlı açılan kelepçeler