Katalog

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015

12.09.2024 01:09

Kalıp ve takım yapımı için vazgeçilmez

norelem standart parça yelpazesi̇ni̇ geni̇şleti̇yor

Norelem'de müşteriler artık kalıp ve takım yapımı için geniş bir standart parça yelpazesi bulabilirler. Standart parçalar, parçaların düzgün ve hassas hareketini sağlamak ve yanal yer değiştirmeyi en aza indirmek için takımlar, kalıplar veya makine parçalarındaki deliklere veya girintilere takılan standartlaştırılmış elemanlardır.

Norelem'in ürün yelpazesi toplamda 18 ürün ailesi ve yaklaşık 2.300 ürün ile genişletilmiştir. Yeni ürünler arasında kılavuz sütunlar ve kılavuz pimlerin yanı sıra kılavuz burçlar, kılavuz borular ve kayar plakalar da yer alıyor.



İyi bir rehberlik

bir yandan, norelem, hareketli parçaları dikey olarak hassas bir şekilde hizalamak ve sabit kılavuzluk sağlamak için kullanılabilen sertleştirilmiş çelikten yapılmış silindirik çubuklar olan kılavuz sütunları sunar. Ayrıca sertleştirilmiş çelikten yapılmış norelem kılavuz pimleri, kılavuz sütunların deliklerine tam olarak oturan silindirik pimlerdir.

Grafit uçlu bronzdan veya sertleştirilmiş çelikten yapılmış kılavuz burçlar, kılavuz borular ve kayar plakalar da mevcuttur. Özel malzeme bileşimi, elemanlara yüksek mekanik mukavemet kazandırır ve onları yüklere ve darbelere karşı dirençli hale getirir. Kendinden yağlamalı bir eleman olarak grafit uç sürtünmeyi en aza indirir, kayar elemanlar ve hareketli parçalardaki aşınmayı azaltır ve böylece aletin hizmet ömrünü uzatır.



Standart parçaların birçok avantajı

Norelem standart parçalarının kullanımı, bir takımın veya kalıbın hem hareket kontrolünü hem de stabilitesini geliştirir. Bu nedenle enjeksiyon kalıplarında, delme takımlarında ve diğer hassas uygulamalarda vazgeçilmezdirler. Standartlaştırılmış, neredeyse bakım gerektirmeyen bileşenler olarak, tekrarlanabilir üretim süreçlerini, sürekli yüksek kaliteyi ve bileşen dayanıklılığını garanti ederler. Montajı, sökülmesi veya değiştirilmesi hızlıdır, zaman alıcı yeniden işleme ve yoğun bakımdan tasarruf sağlar ve böylece önemli maliyet faktörlerini ortadan kaldırır.

norelem, standart parçalar stokta tutulduğu için kısa teslimat süreleri de sunar.

Daha fazla haber

norelem alüminyum profiller için menteşeler

Menteşeler, örneğin mobil...

Bir kamyon dolusu yenilik
Hatasız işleme süreçleri için çözüm
Norelem'den yeni: Lineer makaralı kılavuzlar
Norelem'den hızlı değiştirme sisteminde bağlantı elemanı olarak hızlı açılan kelepçeler

26.06.2023 00:00

norelem automatica 2023'te
Yeni ve kanıtlanmış norelem ürünlerini canlı olarak deneyimleyin