Katalog

Heimerle + Meule GmbH

Heimerle + Meule GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 13485
  • LBMA Zertifikat - Good Delivery
  • Responsible Gold Guidance

Heimerle + Meule GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 13485
  • LBMA Zertifikat - Good Delivery

05.07.2024 02:07

Saf deneyim - Arnd Gollan Heimerle + Meule ekibine katıldı

Arnd Gollan, 1 Nisan 2024 tarihinde Pforzheim'daki Heimerle + Meule GmbH'de Uluslararası İş Geliştirme Direktörü olarak yeni görevine başladı.

Arnd Gollan, 1 Nisan 2024 tarihinde Pforzheim'daki Heimerle + Meule GmbH'de Uluslararası İş Geliştirme Direktörü olarak yeni görevine başladı. Değerli metaller sektöründe 30 yıllık etkileyici bir deneyime sahip olan Gollan, beraberinde derin bir uzmanlık ve çok sayıda başarılı proje getiriyor.

Arnd Gollan'ın gelişi, uzmanlığını yeni iş alanları geliştirmek ve uluslararası büyümeyi sağlamak için kullanacağından şirket için önemli bir adımı işaret ediyor. Arnd Gollan, Heimerle + Meule'ye katılmadan önce Agosi, Umicore ve Degussa gibi tanınmış şirketlerde çalıştı. Yeni pazarların açılmasında ve yurtdışında üretim tesislerinin kurulmasında kilit rol oynamıştır.

Özellikle Agosi ve Umicore için Tayland ve Çin'de bir rafineri kurulmasında etkili olduğu çalışmaları, uluslararası iş dünyasına olan bağlılığının ve uzmanlığının bir kanıtıdır. Arnd Gollan, Kanada'da Agosi için yerel bir değerli metal üretim tesisinin başarılı bir şekilde devralınmasına öncülük ederek Kuzey Amerika'da ilk ayak izini oluşturdu. Arnd Gollan, Pforzheim'da yeni kurulan Degussa Toptan Satış bölümünün endüstriyel değerli metaller faaliyetlerinin geliştirilmesine ve yenilenmesine öncülük etmiştir.

Bu deneyim ona değerli metaller işinin karmaşık gereklilikleri hakkında derin bir anlayış kazandırdı ve onu sektörde aranan bir uzman haline getirdi. Heimerle + Meule'de Arnd Gollan, kapsamlı birleşme ve satın alma deneyimini endüstriyel geri dönüşüm bölümünü genişletmek için kullanacak. Ana görevi yeni iş alanlarını belirlemek ve stratejik yönetim projelerine aktif olarak katılmak olacak.

Gollan'ın amacı, şirketi uluslararası değerli metaller pazarında lider bir tedarikçi olarak konumlandırmaya devam etmek ve sürdürülebilir büyümeyi teşvik etmektir. Arnd Gollan'ın uzmanlığı ve yenilikçilik ve sürdürülebilirliğe olan bağlılığı ile Heimerle + Meule'nin önünde umut verici bir gelecek var. Uluslararası İş Geliştirme Direktörü olarak atanması, şirketin küresel ölçekte mükemmelliğe ve büyümeye olan bağlılığının altını çiziyor.

Daha fazla haber



Sizi Leipzig'deki ZVO Yüzey Günleri Stand 22'de görmek için sabırsızlanıyoruz

Sizi INVEST'te görmek için sabırsızlanıyoruz

stuttgart'ta

26 - 27 Nisan 2024 tari...

Heimerle + Meule, Eldy Plus® malzemelerini dört yılı aşkın bir süredir piyasada çok başarılı bir şekilde satmaktadır. Şimdiye kadar, bunlar sadece frezeleme için bir malzeme olarak memnun müşterilere sunulabiliyordu. Ancak bu durum artık yeni FilaPrintM yazıcı ile değişiyor!

Sizi Blechexpo 2023'te görmek için sabırsızlanıyoruz.

07 - 10 Kasım 2023 tarihle...