Katalog

ACE Stoßdämpfer GmbH

ACE Stoßdämpfer GmbH

  • RoHS
  • Reach
  • DIN ISI 9001:2015

ACE Stoßdämpfer GmbH

  • RoHS
  • Reach
  • DIN ISI 9001:2015

04.07.2024 01:07

Dünya Prömiyeri: ACE Endüstriyel Şok Emicileri Dijital İkizler Olarak Sunuyor

ACE Stoßdämpfer GmbH, boyutlandırma yazılımının yanı sıra CAD verileri ve simülasyonlarının yanı sıra artık mühendislere sanal modellere daha kolay entegrasyon için dijital ikizlerden elde edilen verileri de sunuyor. ACE, müşterilerine Fonksiyonel Mockup Üniteleri (FMU'lar) sağlayan ilk endüstriyel amortisör tedarikçisidir. Bu, bir tedarikçi ürününün fiziksel modellerini, bu durumda endüstriyel amortisörleri, müşterinin kendi simülasyon modellerine entegre etme imkanı sunuyor. ACE, prototipleri dijital ikizler olarak hızlı bir şekilde sağlayabildiğinden, bu avantaj özellikle özelleştirilmiş endüstriyel amortisörlerde belirgindir.


ACE'den endüstriyel amortisörler: Sanal prototipleme bileşenleri

Talep üzerine ACE, ürün kataloğundan tüm standart endüstriyel amortisörler için veri çıkarmayı ve bunları müşterilere teslim etmeyi de teklif eder. FMU'lar ACE'nin endüstriyel amortisörlerinin hidrolik, termal ve mekanik fiziksel davranışları ile donatılmıştır. Bu, örneğin, giriş sıcaklığının endüstriyel amortisörün sönümleme davranışı üzerindeki tam etkisini hesaplamayı ve bunun genel tasarım üzerindeki etkisini önceden incelemeyi mümkün kılar. Bu ve diğer özellikler ACE'nin dijital ikizlerini sanal prototipleme ve müşteri tarafında yapı tasarımlarının boyutlandırılması için önemli bir bileşen haline getiriyor. Artı olarak, zaman ve maliyet tasarrufunun yanı sıra, bir yapının geliştirilmesini tamamlamak için daha az fiziksel numuneye ihtiyaç duyulduğundan sürdürülebilirlik avantajları da vardır.


Müşteriler ACE'nin FMU'larını kullanmak istiyorlarsa, bir FMI (Fonksiyonel Maket Arayüzü) içeren simülasyon yazılımına ihtiyaçları vardır. ACE'nin FMU'larını entegre eden yaygın programlar arasında Simulink ve Adams bulunmaktadır.

İlgili taraflar ACE'nin dijital hizmetleri hakkında daha fazla bilgiyi https://www.acecontrols.co.uk/uk/sizing.html ve https://ace-cad.de/ bağlantılarında bulabilirler.

Simülasyonlar ve dijital ikizler hakkında bilgi için lütfen doğrudan c-junghans@ace-int.eu adresinden ACE mühendisi Christian Junghans ile iletişime geçin.

Daha fazla haber

İsviçre Bilim Merkezi Technorama'da 500 deney istasyonu ziyaretçilere doğa ve tekno...

Spor bilimciler de tasarımlarında hidrolik makine elemanlarını kullanmaktadır. Özellikle de...

Biontech/Pfizer'den COVID-19'a karşı mRNA aşısının taşınması gerçek bir lojistik zorluktur...

ACE Stoßdämpfer GmbH artık tasarım mühendislerine sadece konfigürasyon ve he...

Film yıldızları için dublörler neyse, pahalı film kamerası sistemleri için de TUBUS yapısal dampe...

Dijitalleşme ve yalın yönetim yaklaşımı birçok şirkette memnuniyetle karşılanan bir zayıflama ted...