Katalog

Kübler Group - Fritz Kübler GmbH

Kübler Group - Fritz Kübler GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • Reach
  • RoHS

Kübler Group - Fritz Kübler GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • Reach
  • RoHS

29.06.2024 02:06

Manyetik uzunluk ölçüm sistemleri

En zorlu ortamlar için uygun temassız konum ölçümü.

Doğrusal bir manyetik ölçüm sisteminde, tarama kafası veya sensör olarak da bilinen sensör sistemi, kodlanmış bir manyetik bant üzerinde temassız olarak yönlendirilir. Artımlı ve mutlak sensörler arasında seçim yapabilirsiniz. Ölçüm sistemi toza, talaşa ve neme karşı duyarsızdır ve birçok sıvıya ve yağa karşı dayanıklıdır. İlgili uygulamalar için çok çeşitli arayüzler mevcuttur. Kübler size her zaman uygulamanız için optimum sensör teknolojisini sunar. Bu, sayısız sipariş seçeneği ve sizin için modifikasyonlar ve özel çözümler gerçekleştirme yeteneği ile desteklenmektedir.

Artımlı veya mutlak Ölçüm sistemi bir sensör ve ilgili manyetik banttan oluşur. Artımlı ve mutlak ölçüm sistemleri arasında seçim yapabilirsiniz.


Artımlı

Artımlı ölçüm sistemleri, uygun bir kontrolör aracılığıyla darbeleri sayarak gerçek konumu veya kat edilen mesafeyi belirler.
Manyetik uzunluk ölçüm sisteminde, manyetik bant üzerindeki kutup değişimleri analiz edilir ve ara değerler enterpole edilir.

Mutlak

Mutlak ölçüm sistemleri, ilgili konumu belirlemek için benzersiz bir kod deseni kullanır. Artımlı bir sistemin aksine, mutlak bir ölçüm sistemi bir referans çalışması gerektirmez. Elektrik kesintisi durumunda, mevcut konum tekrar açıldıktan hemen sonra kullanılabilir.

Daha fazla haber




All About Automation Düsseldorf Ticaret Fuarı Temsil eden:

F...




Otomasyon Hakkında Her Şey Chemnitz Ticaret Fuarı Temsil eden:

F...


Yaz tüm hızıyla devam ediyor ve beraberinde kaçırmamanız gereken bir dizi heyecan verici ti...

Endüstriyel Ethernet'in güvenilir iletimi artık 85 mm boyutunda da mümkün.

Küber SR0...

18.06.2024 01:05

Eğim sensörleri


Hassas ve güvenilir ölçüm - en zorlu çevre koşullarında kullanıma uygun

Basit. Ağ bağlantılı. Bağımsız.