Katalog

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015

01.06.2024 01:06

Beş yeni ürün ailesi - birçok olası uygulama

norelem alüminyum profiller için menteşeler

Menteşeler, örneğin mobilya, kapı ve konteynerlerde bağlantı parçaları olarak bir şeylerin "tıklaması" gereken her yerde bulunabilir. Norelem'de müşteriler artık panel elemanları ve alüminyum profiller için tekli bileşenlerden montaj aksesuarlı setlere kadar geniş bir menteşe yelpazesi bulabilirler.

Norelem menteşe yelpazesi beş yeni ürün ailesinden oluşmaktadır: iç stoplu ve ağlı alüminyum menteşe setlerinin yanı sıra iç veya dış stoplu alüminyum menteşe yarımları ve bunlara uygun paslanmaz çelik akslar ve plastik kapak tapaları. Menteşeler sola veya sağa monte edilebilir ve 360° döndürülebilir.



Hepsi bir arada: komple set

Set versiyonu en popüler olanıdır. norelem menteşeleri iki menteşe yarısı, bir mil ve iki kapak kapağı dahil olmak üzere tüm bileşenleriyle birlikte tedarik eder. Menteşe x ve y yönlerinde 200 N'a kadar yüklenebilir (bağlayıcı olmayan kılavuz değer) ve burada sadece bir sabitleme vidası sağlandığı için arkada bir çubukla birlikte tedarik edilir. Bu, ürünün yalnızca 8 mm oluk genişliğinde kullanılabileceği anlamına gelir. Menteşe, iki havşa başlı vida ve iki T-Slot Somun içeren bir montaj seti ile birlikte temin edilebilir. Bu versiyon sadece ürün profili için uygundur.



İyi bir kombinasyon:

Menteşebileşenleri de özelleştirilebilir. Menteşe yarımları içte ve dışta ve farklı genişliklerde (boyut A3), ayrıca paslanmaz çelikten ve termoplastik kapak tapalarından yapılmış eşleşen akslar mevcuttur. Bu menteşelerin yük kuvvetleri x yönünde 100 N'ye kadar ve y yönünde 150 N'ye kadardır (bağlayıcı olmayan kılavuz değerler). Özelleştirilmiş menteşelerin avantajları: Komple setin aksine, ürünün kayar blokları ve Bosch profili ile birleştirilebilirler (M5 ve M6 vida çapları dikkate alınarak).



Kurulumu kolay: Plastik pimli menteşeler

Yeni ürünler ayrıca 6 mm ve 8 mm pim çaplarına sahip iki versiyondaplastik pimli menteşeler içerir. Menteşelerin açılma açısı 120°'dir. İç kapılar için uygundurlar, kullanıcı tarafından görülmezler ve hem sağda hem de solda kullanılabilirler. Kilitleme pimi olarak da kullanılabilirler ve takılmaları hızlı ve yer tasarrufu sağlar: Poliamid gövde, yaylı kola basitçe bastırılan galvanizli çelik bir pim içerir.






Daha fazla haber

norelem standart parça yelpazesi̇ni̇ geni̇şleti̇yor
Bir kamyon dolusu yenilik
Hatasız işleme süreçleri için çözüm
Norelem'den yeni: Lineer makaralı kılavuzlar
Norelem'den hızlı değiştirme sisteminde bağlantı elemanı olarak hızlı açılan kelepçeler

26.06.2023 00:00

norelem automatica 2023'te
Yeni ve kanıtlanmış norelem ürünlerini canlı olarak deneyimleyin