Katalog

Kübler Group - Fritz Kübler GmbH

Kübler Group - Fritz Kübler GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • Reach
  • RoHS

Kübler Group - Fritz Kübler GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • Reach
  • RoHS

06.06.2024 01:06

IO-Link - Endüstri 4.0 için kapı açıcı

Basit. Ağ bağlantılı. Bağımsız.

Basit. Ağ bağlantılı. Bağımsız.
  • Döner enkoderler, çekme teli enkoderler ve LCD dokunmatik ekranlar
  • Hızlı ve kolay devreye alma
  • Kontrolörden sensörlere doğrudan iletişim
  • Tüm fieldbus uygulamaları için uygundur
  • Endüstri 4.0 için bir kapı açıcı

Uygulamanız için uygun enkoderler, çekme telli enkoderler, ölçüm tekerleği sistemleri ve LCD dokunmatik ekranlar.

IO-Link pazarda giderek daha fazla yer ediniyor ve trend yükseliyor. Günümüzde IO-Link takım tezgahlarında, üretim hatlarında, intralojistik ve paketleme makinelerinde kullanılmaktadır. IO-Link basitlik, maliyet azaltma ve gelecekteki Endüstri 4.0 konseptlerini uygulamak için bir giriş noktası anlamına gelir. Kübler'in IO-Link ürünleri uygulamanız için yeni olanaklar sunar. Mevcut veya yeni makinelerinizi / sistemlerinizi geleceğe hazır hale getirelim. IO-Link uzmanlarımız size tavsiyelerde bulunmaktan mutluluk duyacaktır.

Kübler'in IO-Link ürünleri ile avantajlarınız


Zaman ve maliyet tasarrufu
IO-Link ürünleri kurulum / devreye alma sırasında zaten fark edilir. IO-Link iletişiminin duyarsız iletimi sayesinde, bu amaçla basit ve ekransız kablolar kullanılır. Kübler ürünleri standartlaştırılmış M8 veya M12 endüstriyel konnektörler kullanılarak bağlanır. Akıllı sensörler için parametre verileri doğrudan kontrolörden gelir ve bu nedenle manuel olarak parametrelendirilmesi gerekmez. Sonuç, daha hızlı kullanıma hazır bir makinedir.

Akıllı Sensör Profili sayesinde verimli üretim
Kullanıcılar, çalışma sırasında ihtiyaçlarını/gereksinimlerini karşılamak için makinelerini veya tüm üretimi hızlı ve esnek bir şekilde optimize edebilir. Bu, IO-Link'in Akıllı Sensör Profili ile mümkündür. Önceden tanımlanmış profil sınıfları ve ilgili kayıtlı fonksiyon blokları sayesinde, bir sensörün değiştirilmesi veya aynı profil sınıfındaki farklı bir sensör teknolojisine geçilmesi veya ölçüm değerlerinde diğer ayarlamalar hızlı ve kolay bir şekilde uygulanabilir.

Bağımsız olarak kullanılabilir
IO-Link kullanarak, noktadan noktaya bağlantı olarak kontrolörden en alt otomasyon seviyesine kadar doğrudan iletişim sağlayan standartlaştırılmış ve fieldbus'tan bağımsız bir arayüz seçmiş olursunuz. iO-Link master'lar bu nedenle neredeyse tüm fieldbus ve kontrol sistemlerinde çok sayıda IO-Link cihazını ağa bağlamak için kullanılabilir.

Uzaktan teşhis ve durum izleme
Düz metin olarak teslim edilen bir IO-Link cihazının proses verileri, servis teknisyenlerine prosesler ve uygulamalar hakkında derin bir bilgi sağlar. Sonuç olarak, onarımlar öngörü ile başlatılabilir ve yeni bakım konseptleri oluşturulabilir. IO-Link iletişimi sayesinde daha kolay organize edilebildiği için uzaktan bakım üzerinde de olumlu bir etkisi vardır.

Endüstri 4.0 / IIoT hazır
Ağa bağlı ve akıllı ürünler Endüstri 4.0 için bir ön koşuldur. Kübler IO-Link ürünleri Şunları söyleyebilirler: "Ben kimim? Neredeyim? Nasıl hissediyorum?". Klasik ölçüm görevine ve ölçülen değerlerin iletilmesine ek olarak, sensörler ayrıca ürünleri ağa bağlamak ve ek bilgi toplamak veya iletmek için başka işlevlere de sahip olmalıdır. IO-Link ile Kübler tarafından tanımlanan "Endüstri 4.0 / IIoT hazır özellikleri" (Bağlantı, Tanımlama, Teşhis, Uyarlanabilirlik) tam olarak desteklenmektedir.


Daha fazla haber




All About Automation Düsseldorf Ticaret Fuarı Temsil eden:

F...




Otomasyon Hakkında Her Şey Chemnitz Ticaret Fuarı Temsil eden:

F...


Yaz tüm hızıyla devam ediyor ve beraberinde kaçırmamanız gereken bir dizi heyecan verici ti...

Endüstriyel Ethernet'in güvenilir iletimi artık 85 mm boyutunda da mümkün.

Küber SR0...

En zorlu ortamlar için uygun temassız konum ölçümü.

18.06.2024 01:05

Eğim sensörleri


Hassas ve güvenilir ölçüm - en zorlu çevre koşullarında kullanıma uygun