Katalog

ACE Stoßdämpfer GmbH

ACE Stoßdämpfer GmbH

  • RoHS
  • Reach
  • DIN ISI 9001:2015

ACE Stoßdämpfer GmbH

  • RoHS
  • Reach
  • DIN ISI 9001:2015

05.06.2024 01:06

ACE endüstriyel amortisörleri dijital ikizler olarak sunuyor

ACE Stoßdämpfer GmbH artık tasarım mühendislerine sadece konfigürasyon ve hesaplama yazılımı, CAD verileri ve simülasyonları değil, aynı zamanda sanal modellere entegrasyon için dijital ikizlerden elde edilen verileri de sunuyor.

Bu sayede ACE, müşterilerine FMU'lar (Fonksiyonel Maket Üniteleri) sağlayan ilk endüstriyel amortisör tedarikçisi oldu. Bu, bir tedarikçi ürününün fiziksel modellerinin, bu durumda endüstriyel amortisörlerin, müşterinin kendi simülasyon modellerine entegre edilmesini mümkün kılıyor.

ACE, prototipleri dijital ikizler olarak hızlı bir şekilde sağlayabildiğinden, bu avantaj özellikle özel amortisörler için kullanışlıdır.

ACE'den endüstriyel amortisörler: sanal prototipleme bileşenleri

ACE ayrıca tüm katalog amortisörleri için verileri dışa aktarmayı ve talep üzerine müşterilere aktarmayı teklif eder. FMU'lar ACE'nin endüstriyel amortisörlerinin hidrolik, termal ve mekanik alanlarındaki fiziksel davranışlarla donatılmıştır. Bu, örneğin giriş sıcaklığının endüstriyel amortisörün sönümleme davranışı üzerindeki etkisini hassas bir şekilde hesaplamayı ve genel tasarım üzerindeki etkisini önceden incelemeyi mümkün kılar. Bu ve diğer özellikleri sayesinde ACE'nin dijital ikizleri, sanal prototipleme ve müşteriler için tasarımların boyutlandırılması için temel bileşenler olduklarını kanıtlıyor.

Artı olarak, zaman ve maliyet tasarrufunun yanı sıra, bir tasarımın geliştirilmesini tamamlamak için daha az fiziksel numuneye ihtiyaç duyulduğundan sürdürülebilirlik avantajları da vardır. Müşteriler ACE'nin FMU'larını kullanmak istiyorlarsa, bir FMI (Fonksiyonel Maket Arayüzü) içeren simülasyon yazılımına ihtiyaçları vardır. ACE'nin FMU'larını entegre eden yaygın programlar arasında Simulink ve Adams bulunmaktadır.

Daha fazla haber

İsviçre Bilim Merkezi Technorama'da 500 deney istasyonu ziyaretçilere doğa ve tekno...

Spor bilimciler de tasarımlarında hidrolik makine elemanlarını kullanmaktadır. Özellikle de...

Biontech/Pfizer'den COVID-19'a karşı mRNA aşısının taşınması gerçek bir lojistik zorluktur...

ACE Stoßdämpfer GmbH, boyutlandırma yazılımının yanı sıra CAD verileri ve simülas...

Film yıldızları için dublörler neyse, pahalı film kamerası sistemleri için de TUBUS yapısal dampe...

Dijitalleşme ve yalın yönetim yaklaşımı birçok şirkette memnuniyetle karşılanan bir zayıflama ted...