Katalog

August Vormann GmbH & Co. KG

August Vormann GmbH & Co. KG

  • CE
  • DIN EN ISO 9001:2015

August Vormann GmbH & Co. KG

  • CE
  • DIN EN ISO 9001:2015

11.03.2024 05:03

August Vormann GmbH'den özelleştirilmiş damgalı ve bükülmüş parçalar - menteşeler ve her türlü bağlantı elemanları

Özelleştirilmiş damgalı ve bükülmüş parçalar - çizimden bitmiş ürüne kadar

VORMANN, kapsamlı standart serilerin üretimi ve satışına ek olarak, müşteri gereksinimlerine göre özelleştirilmiş menteşeler ve bağlantı elemanları üretimi de sunmaktadır. 150 yılı aşkın şirket geçmişimizde bunun için gerekli bilgi birikiminin yanı sıra damgalama ve bükme teknolojisi için uygun makineleri de edindik.

Tasarım departmanımıza ek olarak, kendi takım üretim departmanımız var ve bu nedenle müşteri gereksinimlerini hızlı ve esnek bir şekilde gerçekleştirebiliyoruz

 

Damgalanmış ve bükülmüş parçalarımız için kalite gereklilikleri - prototipten seri üretime

Yol gösterici ilkelerimizden biri, müşterilerimizin taleplerini ve kendi kalite gereksinimlerimizi her zaman en üst düzeyde karşılamaktır. Her üretim parçası, ilk prototip numuneden seri üretimin başlamasına kadar kalite güvence personelimiz tarafından izlenir.

Kalite güvence departmanımızın amacı, her yeni ürünü seri üretime hazır hale getirmek için teknisyenlerimiz ve müşterilerimizdeki ilgili departmanlarla birlikte çalışmaktır. Üretim ancak sizin nihai onayınızdan sonra başlar

Damgalı ve bükülmüş parçalar için kaplamalar - dayanıklı - sağlam - hava koşullarına dayanıklı

Tamamlandıktan sonra, bireysel bileşeninize istediğiniz bitişi de verebiliriz.

Toz boya
Şirket içi toz boya tesisimizde, damgalı parçaları tüm RAL renklerinde ve özel renklerde kaplayabiliriz.

Parçalar kaplanmadan önce yağdan arındırılır ve fosfatlanır. Polyester veya epoksi reçineden oluşan toz, daha sonra elektrostatik bir işlem kullanılarak 80 ila 10 µ katman kalınlığında uygulanır ve fırınlanır. Fırınlama işlemi yüzeydeki tozu eriterek yoğun, hava koşullarına dayanıklı bir plastik tabaka oluşturur.

Çıplak çelik, galvanizli ve sıcak daldırma kaplamalı çelik ve paslanmaz çeliği toz boya ile kaplayabiliriz. İş parçaları için maksimum boyutlar 1.800 x 1.000 x 450 mm'dir.

Diğer yüzey kaplamaları
Talep üzerine veya gereksinimlere veya ihtiyaca bağlı olarak, uzun süredir güvenilir ortaklarımızdan biri aracılığıyla üretilen damgalı parçalar için diğer tüm teknik yüzeyleri de gerçekleştirebiliriz, örneğin
  • Krom kaplama
  • Galvanizleme
  • Sıcak daldırma galvanizleme
  • Nikel kaplama
  • Daldırma kaplama (örn. KTL)

Özelleştirilmiş damgalı ve bükülmüş parçalarınızın yolu - ilk taslaktan nihai test raporuna kadar

En büyük önceliğimiz müşterilerimizin memnuniyetidir. Bu nedenle, tüm üretim süreci boyunca sizi yanımıza alıyor ve geliştirme ve tasarımdan üretime kadar, yüzey işlemi de dahil olmak üzere şeffaf bir bakış açısı sunuyoruz.

Özelleştirilmiş damgalı ve bükülmüş parçalarınızı üretmek için görevlendirildikten sonra, gerekli aletleri üretiyoruz, örn. kesimleri ayırmak için basit damgalama aletleri, damgalama ve bükme aletleri veya karmaşık aşamalı kalıplar. Daha sonra seri üretim koşulları altında çıkış numuneleri üretiyor ve bir test raporu ile birlikte gönderiyoruz.

Seri üretim, yalnızca siz memnun kaldığınızda ve onayınızı verdiğinizde şirketimizde gerçekleşir.

Daha fazla haber

Progresif kalıplarda şekillendirme
daha fazla ekonomik verimlilik ve en y&uuml...

Şirket içi takım atölyemizde geliştirilen ve tasarlanan takımlar, modern otomatik zımbalama makin...