Katalog

August Vormann GmbH & Co. KG

August Vormann GmbH & Co. KG

  • CE
  • DIN EN ISO 9001:2015

August Vormann GmbH & Co. KG

  • CE
  • DIN EN ISO 9001:2015

27.02.2023 01:02

August Vormann GmbH & Co'dan damgalı ve bükülmüş parçalar. KG'DEN DAMGALI PARÇALAR

Şirket içi takım atölyemizde geliştirilen ve tasarlanan takımlar, modern otomatik zımbalama makinelerimizle birlikte, basit zımbalanmış parçalardan karmaşık zımba bükme teknolojisine kadar müşteriye özel ürün gereksinimlerini en yüksek kalitede sunabilmemizi sağlar.

Geliştirme sürecinde ortaya çıkabilecek çeşitli hata ve hata nedenleri, kalite yönetim sistemimizin yardımıyla erken bir aşamada tespit edilebilir ve ortadan kaldırılabilir. Kalite garantili zımba bükme teknolojisi!

İşlemi geometri belirler
Metalik malzemelerin bükülmesi, düz parçaları belirli bir geometriye getirmek için kullanılan bir şekillendirmeişlemidir. Bu şekillendirme esas olarak hidrolik presler üzerinde bu işlem için özel olarak yapılmış bükme aletleri ile gerçekleştirilir.

Normalde sac metal açılıdır, ancak üretilecek ürünün geometrisine ve çizim spesifikasyonuna bağlı olarak, bu parça üzerinde birkaç ardışık bükme veya damgalama adımı da gerçekleştirilebilir.

Damgalıve bükülmüş teknoloji - endüstriyel ortaklarımız içinbireysel ürünler
Çok yönlülükleri nedeniyle, damgalı ve bükülmüş parçalar en sık kullanılan bileşenler arasındadır. Bagaj kutuları için basit yaylı menteşelerden, asansör kapıları için tutuculara, sürgülü kapılar için kapatma çubuklarına, bakırdan yapılmış baralara ve diğer birçok bireysel damgalanmış ve bükülmüş parçalara, kaynak, perçinleme, vidalama vb. gibi ek işlem adımları aracılığıyla karmaşık alt montajların montajına kadar VORMANN damgalanmış ve bükülmüş parçalar üretmektedir.

VORMANN, otomotiv endüstrisi, elektrik endüstrisi, mobilya endüstrisi, tıp teknolojisi, depolama ve konveyör teknolojisi ve diğerleri gibi çeşitli endüstriler için damgalı ve bükülmüş parçalar üretmektedir.

Daha fazla haber

Özelleştirilmiş damgalı ve bükülmüş parçalar - çizimden...

Progresif kalıplarda şekillendirme
daha fazla ekonomik verimlilik ve en y&uuml...