Katalog

LKW WALTER Internationale Transportorganisation

LKW WALTER Internationale Transportorganisation

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 14001

LKW WALTER Internationale Transportorganisation

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 14001

28.02.2024 01:02

LKW WALTER karayolu ve kombine taşımacılığı organize etmektedir. Avrupa çapında.

Araçlarınızı mümkün olduğunca meşgul tutmak için size üç model sunuyoruz.

Dairesel rota
Dairesel rota modelinde araçlarınız sürekli olarak iki ülke arasında seyahat eder. Hangi rotada çalışmak istediğinize kendiniz karar verebilirsiniz. Bu model, kamyonlarınızın sürekli istihdam edilmesi ile karakterize edilir. Optimize edilmiş boş kilometreler sayesinde uzun vadeli öngörülebilir, güvenli kazanç fırsatlarından ve daha fazla kârdan faydalanırsınız.

Tek Yön
Bireysel rotalarda kendi ihracat veya ithalat müşterileriniz var ve dönüş yükleri mi arıyorsunuz? LKW WALTER ile eksik yüklerinizi kolay ve esnek bir şekilde organize edin ve araçlarınızın kullanımını en üst düzeye çıkarın. Taşımalarınızı LOADS TODAY yük borsasındaki yük teklifimiz üzerinden de planlayabilirsiniz.

Treyler taşımacılığı
Çekicilerinizle ağırlıklı olarak bölgesel olarak mı çalışmak istiyorsunuz? Bir kamyon ortağı olarak, vinçli treylerlerimizi demiryolu ve feribot terminallerinin yanı sıra müşterilerimizin yükleme ve boşaltma noktaları arasında taşırsınız. Bu sayede sürücü konaklamalarını, sürücü değişimlerini ve atölye ziyaretlerini kolay ve verimli bir şekilde planlayabilir ve organize edebilirsiniz. Bir kamyon ortağı olarak, çekici üniteniz her zaman meşguldür ve kendi treylerinize ihtiyacınız yoktur.

 

 

Daha fazla haber

Elektrikli motor artık sadece otomobiller için bir alternatif olmaktan çok daha fazlası. Peki ya...

Sürdürülebilirlik ve çevrenin korunması, toplumda, ekonomide ve tabii ki taşımacılık sektöründe g...