Katalog

Kübler Group - Fritz Kübler GmbH

Kübler Group - Fritz Kübler GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • Reach
  • RoHS

Kübler Group - Fritz Kübler GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • Reach
  • RoHS

16.08.2023 01:08

Güvenlik uygulamaları için: PROFIsafe enkoderler

Endüstriyel Ethernet platformuna dayalı yeni PROFIsafe enkoderler.
Endüstriyel Ethernet, otomasyonda ve özellikle fonksiyonel güvenlik alanında giderek daha önemli hale gelmektedir. Kendi modüler ve yüksek performanslı Endüstriyel Ethernet enkoder platformunu temel alan Kübler, halihazırda bir PROFINET enkoder uygulamıştır. Şimdi Kübler ilk güvenli Endüstriyel Ethernet kodlayıcısını sunuyor: SIL3/PLe sertifikalı Sendix S58 PROFIsafe.

Yeni enkoder ailesinin genişlemesindeki bir sonraki adım olarak Kübler, yeni SIL3 sertifikalı Sendix S58 PROFIsafe enkoderi sunuyor. Kodlayıcı, 15 bite kadar güvenli veya 24 bite kadar güvenli olmayan ve ayrıca 12 bit güvenli tam yedekli çok turlu bilgi iletir. Platform mimarisi sayesinde bu, F58 PROFINET kodlayıcı ile tamamen aynı tasarımda gerçekleştirilir. Sendix S58 PROFIsafe en yeni profillerle donatılmıştır (PROFINET v2.35 / PROFIsafe profili v2.6, PROFIdrive profili v4.2, ENCODER profili v4.2,).
Kodlayıcı, Kodlayıcı Sınıfı 4'e karşılık gelir ve elde edilen ölçüm ve teşhis verilerini standart güvenlik telegramları 36/37 aracılığıyla sağlar. Entegre web sunucusu ile yeni Sendix S58 %100 geleceğe hazırdır. Kübler'de Sendix markası her zaman en yüksek sağlamlık ve güvenilirlik seviyelerini temsil etmiştir. Safety-LockTM tasarımındaki sağlam yatak yapısı ve IP67'ye kadar yüksek koruma derecesi sayesinde, yeni PROFIsafe enkoderler neredeyse her uygulama için uygundur.

Fonksiyonel Güvenlik alanındaki platform konsepti özel avantajlar sunar
S58 çok turlu enkoderler çok turlu dişlilerle donatılmıştır. Klasik fieldbus kapağı olmayan yeni tasarım sayesinde, yeni enkoderler yerden tasarruf sağlar ve bu nedenle en dar kurulum alanları için bile idealdir. Özel müşteri gereksinimleri de uygulanabilir; hem ürün yazılımı hem de donanım tarafında: özel varsayılan yapılandırmalardan, ek telegramlardan, onaylardan (Ex 2/22), aşırı gereksinimler için yüzey korumasından isteğe bağlı özelliklere kadar.
Kübler için "gelecekte uygulanabilirlik" bu yeni Endüstriyel Ethernet platformunun özel bir özelliğidir. Yeni aygıt yazılımı sürümleri doğrudan bir güncelleme yoluyla kurulabilir. Bu, kodlayıcıdaki entegre web sunucusu aracılığıyla hızlı ve kolay bir şekilde yapılır. Bu, kullanıcılara uygulamada gelecekteki gereksinimleri karşılama fırsatı verir. Bu özellik aynı zamanda en son / en yeni protokol yığınlarının kullanımıyla tamamlanır ve böylece önemli ölçüde daha fazla özelliği beraberinde getirir.

Uygulamalar

Genel makine mühendisliği, depo lojistiği, tiyatro endüstrisi, vinçler, liman vinçleri, intralojistik - AGV'ler, istifleyici vinçler, konveyör teknolojisi, kaldırma / makas masaları, robotik, nakliye.

Daha fazla haber

Sizi fuarda görmek için sabırsızlanıyoruz

Bern'deki Sindex ticaret fuarı

Ölçüm tekerleği sistemleriHız ölçümü, pozisyon tespiti ve...