Katalog

L.B. Bohle Maschinen und Verfahren GmbH

L.B. Bohle Maschinen und Verfahren GmbH

  • DIN ISO 9001:20015
  • DIN ISO 14001:2015
  • DIN ISO 50001:2018
  • EX-Zertifizierung

L.B. Bohle Maschinen und Verfahren GmbH

  • DIN ISO 9001:20015
  • DIN ISO 14001:2015
  • DIN ISO 50001:2018

19.05.2023 01:05

L.B. Bohle Interpack'te dünya prömiyerlerini gerçekleştiriyor

Modern bir şekilde "paketlenmiş" en son teknoloji

L.B. Bohle, kırk yılı aşkın bir süredir ilaç endüstrisinde en ileri teknolojiyi temsil etmektedir.
l.B. Bohle Maschinen und Verfahren GmbH Teknoloji Genel Müdürü Thorsten Wesselmann, "Şimdi, geliştirme ekibindeki bizler, gelecekte üstün teknolojiyi modern bir tasarımla birleştirmeye karar verdik" diye açıklıyor. Yeni makineler üzerindeki çalışmalar, harici tasarım uzmanlarının da desteğiyle iki yıldır devam ediyor. L.B. Bohle, Mayıs ayında Düsseldorf'taki Interpack fuarında dünya prömiyerini kutlayacak.

Paslanmaz çelik, dayanıklı, sağlam ve gerektiğinde steril teknoloji ile eşanlamlı olmaya devam ediyor. Buna karanlık unsurlar, etkileyici çizgiler ve daha fazla şeffaflık da ekleniyor. satış Genel Müdürü Tim Remmert, "Yeni nesil makinelerin tek tip görünümü hemen fark edilmesini sağlıyor" diye vurguluyor.

Ancak modern görünümün yanı sıra, öncelikle iç değerlere odaklanıldı: kolay kullanım, hızlı temizlik, güvenli süreçler, şeffaf iş akışları ve kaynakların ekonomik kullanımı - ve elbette tüm bunlar en son teknoloji ile. Bauhaus'un "Form Fonksiyonu İzler" sloganına sadık kalarak, lider teknoloji gelecekte de L.B. Bohle DNA'sını temsil etmeye devam edecek. thorsten Wesselmann, "Üstün teknik performansı ve özellikleri aynı zamanda modern bir kılıkta paketlemeyi başardık" diyor.





Yeniden tasarıma başlamak için L.B. Bohle gözünü üç olağanüstü makineye dikti: - BRC kuru granülatör: makine 2012'den beri piyasada ve piyasaya sürüldüğünden beri en çok satanlar arasında yer alıyor - BFC tablet kaplayıcı

bFC 400 tablet kaplayıcı: En hızlı ve en hassas tablet kaplayıcı, olağanüstü üretim sonuçları ve verimliliği nedeniyle dünya çapında en çok satanlar arasında yer almaktadırqbCon®1 sürekli granülatör ve kurutucu: Ar-Ge uzmanı, 2018'den bu yana zorlu ıslak granülasyon ve kurutma süreci için gerçek bir sürekli çözüm sunan ilk şirket olmuştur.

genel Müdür Tim Remmert, "Yeniden tasarım sırasında bu üç tesisin karmaşık zorluklarını bilinçli olarak seçtik" diye açıklıyor. Bu referanslarla, teknoloji liderliği etkileyici bir şekilde belgelenebilir.

Daha fazla haber

18.-21 Mart 2024

APV 14. PBP Dünya Toplantısı

Viyana, Avusturya

Ziyaretin...

Tablet kaplayıcılar farmasötik üretiminde giderek daha önemli hale gelmektedir: tabletler farmasö...

L.B. Bohle birkaç kez onurlandırıldı
DÜNYA ÇAPINDAKI ETKINLIKLER